Turnenii votau un candidat, dar castiga candidatul mafiei locale. De ce? Alegerile au fost furate in stil barbar. Introducerea tabletelor, digitalizarea, a redus mult de tot deturnarea votului

14 Aprilie 2024, 11:10 | 803 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Alegeri

Sa ne aducem aminte cum votau mortii si cum se plimbau cu autocarele pe la mai multe sectii fara sa poata fi verificati.

Cine putea sa verifice de cate ori vota o persoana in lipsa digitalizarii.

Tot felul de smecherii si metode de furat.

Mita electorala si vizele de flotant le-au mai ramas din atatea si atatea hotii de la urne. 

Alegerile s-au furat, nu au fost castigate. Bineinteles, a votat si multa lume cu ei, dar castigul a fost asigurat de hotiile de la urne.

Au demoralizat si manipulat in sensul dorit de ei. Avand majoritati atatia ani la rand, normal ca au condus autoritar. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Contele Mapucci de Daravela pe 15 Aprilie 2024, 12:30
#4
@Angelica
Fă, tu ori ești proastă, ori faci specializare la seral în prostologie. Când pomenești de Crăcea versus PSD ar cam trebui să faci ciocu-mic! Mușat-pedofilul (psd-ist sub acoperire, probat), Constantin-Măgaru (ăla care-i încărca arma lui Dragnea la vânătorile tovărășești la care participa și Sică Mandolină Orban), Petrescu, Nuță (fost președinte TSD Teleorman), Daciu ... toți psd-iști sadea, nu mai vorbesc de Bîciu sau Neagu (gurile rele spun că se spovedeau la Sf. Mânăstire Secu) pe care i-ați ales voi idioților. Nu PSD. Voi. Plus alde Peria, Măleață, Batacliu, Necea, șamd, unul și unul. Cu ăștia voiai să înlocuiești mafia PSD?
Bebe pe 15 Aprilie 2024, 10:15
#3
"Alege românește"
"Alege românește", sloganul lui Mache PSD.

Mai corect era așa:

Eu sunt rrom, așa că mUEeeeeee vouă românașilor, votați-mă în continuare că oricum 12 ani de mandat nu am făcut nimic pentru voi(nu m-a lăsat Dragnea)...

De Silimon ce să mai spui, un popo "în slujba Domnului", s-a săturat de ciordeala din cutia milei și buzunarele enoriașilor sau găinării, vrea la profesioniști !

Singura soluție credibilă și ortodoxă pentru turneni este George Daciu - PNL, alegeți răul cel mai mic, asta faceți de 34 de ani.

Primarul unui municipiu trebuie în primul rând să fie un om ONEST, respectat și respectabil, un bun gospodar și administrator !

Ce au gospodărit și administrat în viața lor Piticul Mache(numit în funcție pentru pupinc*rism și slugărnicie), sau popo Silimon cutia milei ?

Prioritatea nr.1 pentru Turnu Măgurele !!!

- Destructurarea mafiei locale/ ciumei roșii.

- Înlăturarea caracatiței pesediste de la cârma municipiului.

VOTAȚI SCHIMBAREA !!!







Angela pe 15 Aprilie 2024, 09:17
#2
Turnenii sa uite de PSD
In imagine se regasesc doua personaje care au tras tare pentru a reusi sa ingroape acel oras,persoane cu obiceiuri si naravuri care ar trebui sa apartina pentru totdeauna trecutului.Si pentru toti astia care inca mai pomeniti numele Cracea,ramaneti aceleasi slugi si nepregatiti ai gastii PSD,gata sa stea in genunchi si la ordin de cate ori este nevoie.Daca orasul arata ca dupa razboi si intr-o saracie dusa la maxim,nu este decat "meritul" acestor doi oameni,care impreuna cu Eminenta Cenusie a Romaniei,Infractorul Dragnea,au reusit sa spele creierile majoritatii cetatenilor,cu tot felul de minciuni si promisiuni.Astia sunt cei ce v-au furat din toate pozitiile timp de 28 de ani.Si mai terminati odata cu tampenia asta de comparatie,"asa au facut si altii",ca nu ajuta nimanui,iar gaselnita cu vizele de flotant a fost brevetata tot de catre PSD,ca atatea altele.Rusineeee,nemernicilor!
Cris pe 14 Aprilie 2024, 17:51
#1
FOARTE TARZIU PENTRU A MAI SALVA CEVA
Din 1996,odata cu venirea Marelui Infractor Dragnea.Turnu Magurele a fost tinut in saracie si minciuna.Ce asteptari sa aveti cand un Premier PSD,covrigar de meserie si fara bacalaureat,flancat de Gadea si Cuclea vor sa va mai jupoaie inca 4 ani?Nenorocirea va veni odata cu 1 Ianuarie 2025,atunci cand taxele si impozitele vor creste enorm si nejustificat,iar preturile la toate va creste intr-un ritm alarmant.Atunci sa va vad cum va vor disparea de pe buze vorbele frumoase ale PSD,in urma minciunilor inghitite cu prea multa usurinta si ignoranta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.