Dana Banu foloseste Garda de Mediu pe post de bita politica si o implica in campania electorala la locale!

12 Aprilie 2024, 11:47 | 2806 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Dana Banu

Ultimul exemplu este o sesizare facuta impotriva primariei Comunei Nanov facuta in 02 aprilie si rezolvata in regim de urgenta pe 03 aprilie!

Asta in conditiile in care regula danisto-banista de rezolvare a unei sesizari este de 29 de zile, ca in ziua 30 expira termenul de rezolvare!!

Dar, daca primarul este PNL si sesizarea o face contracandidatul PSD, atunci fata se misca rapid, da amenzi maxime si face si dosare penale! Traiasca candidatul PSD la Primaria Comunei Nanov Cimpoieru Mihaita Alexandru, care a semnat sesizarea in numele unui grup de cetateni pesedisti, de bine, anonimi, sprijinit de GNM-PSD Teleorman!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Balaban pe 15 Aprilie 2024, 21:07
#6
Confirm-de gasca!
Cind se chercheleste, adica des, vrea sa ii cinte Ion Popa de la Izbiceni! E aproape deci se poate, ori vine menestrelul la ea, ori se duce dupa menestrel! Odata n-a putut omu',ca ii murise femeia si era sa ia fooccccccc!
Maiac pe 15 Aprilie 2024, 16:19
#5
Dana e fata misto!
Face si nudism si da la peste la gura Oltului! Acum nu mai prinde c-a imbatrinit!Plaja e a ei!Iar la Nicu-FSN,da de baut la toata lumea!E de a noastra, din popor!Te salut generatie in blugi, cu c*ru' gol!
Paisini pe 15 Aprilie 2024, 15:02
#4
Dana Banu e suveranista!
Asta asculta doar de Dragnea, care a crescut-o! In bucataria lui Livachea ea dadea ingedientele la mina si Carmen Dan spala vasele! Spala putina, repetento la mediu! raspberry
/?/?/? pe 14 Aprilie 2024, 09:08
#3
Fara PSD si PNL
Chiar nu poate fi schimbata incompetenta asta?Cine o tine in brate si o sustine?Votati oricare alt partid care nu a fost pana azi la putere,daca mai vreti sa se schimbe in bine ceva in tara asta.
Incomod pe 12 Aprilie 2024, 19:52
#2
Șantajul,amenințarea e politica PSD !
Nu mai votați cloaca PSD,alianța sărăcirii noastre se va rupe,ciuca și Bode vor fi debarcati, pnl-istii adevărați,câți or mai fi,vor guverna cu ADU,votați Romania modernă,nu i lasă să ne fure viitorul !
Psd pe 12 Aprilie 2024, 14:38
#1
Ciuma rosie
Dute zdreanto la laieti să vezi poluare!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.