Exclusiv! Primul depozit-centru de colectat legume si fructe din Oltenia va fi facut pe drumul dintre Izbiceni si Prundu, Lunca

02 Octombrie 2023, 21:39 | 1549 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Locatia

Ministrul nu a spus si locul unde se va construi. Conform fotografiei postate pe Facebook, locatia pare sa fie drumul dintre Izbiceni si Prundu. 

Turnucustiri pe Facebook - OLTEL

Florin Barbu, Ministrul Agriculturii - "Le-am prezentat colegilor și prietenilor mei, Virgil Delureanu, vicepreședintele Consiliului Județean Olt, primarului comunei Tia Mare, Virgil Gulie, primarului comunei Giuvărăști, Daniel Pană, primarului comunei Izbiceni, Marian Gulie, primarului comunei Rusănești, Alexandru Chirea, primarului comunei Garcov, Niculiță Bobonete și primarului comunei Cilieni, Ionel Marancea, cum va arăta centrul de colectare legume fructe și am stabilit terenul unde va fi amplasat.

Construcția primelor 6 centre, din cele 15 câte vor realizate în România, prin Casa Unirea, va începe în acest an.
Fiecare centru va avea 3000 mp, 4 benzi se sortare și spațiu cu temperatură controlată, pentru a prelua, sorta și pregăti pentru valorificare producțiile fermierilor.
 
Mi-am luat angajamentul în fața legumicultorilor olteni și a primarilor noștri că vom construi acest centru pentru că trebuie să protejăm producția românească, trebuie să ne arătăm respectul pentru fermieri și munca lor pentru a ne asigura hrană românească, sănătoasă și gustoasă!"
Clic pe foto
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
PSD pe 04 Octombrie 2023, 06:00
#3
Au mai făcut ei hidrocentrale înainte de alegeri….
Giorgeta pe 03 Octombrie 2023, 12:56
#2
Promisiuni deșarte
Și Dragnea a promis multe,și ca reformează statul paralel,dar el a trădat. Statul parale și a uitat ca l-a făcut presdinte psd,așa se va întîmplă și cu acest depozit .
Planuri,proiecte si fumigene pe 03 Octombrie 2023, 08:40
#1
Cuuum,si piticul nu e in poza?!
Se apropie anul electoral 2024,plin de alegeri,si trebuie diversificata si paleta de minciuni.Dupa ce se va fi sfarsit cu gogoasa taierii pensiilor speciale,cu o alta gogoasa de marirea pensiilor pentru cei mai saracuti,cu droaia de investitii imaginare,noul val de minciunele coboara si pe la sate,ca pe la oras se merge tot pe gogorita cu realizarea noului parc si pe spoitul bisericii.Ce sa-i faci,atat s-a putut.Mai departe,saracie,depop**are,mizerie si disparitia incet si sigur a loc*rilor de munca ramase,putine si prost platite.Cum se va trai mai departe?Pai,tot asa cum se va vota,adica prost?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.