131 de turisti straini s-au ratacit si au ajuns in Teleorman. Suntem pe primul loc la turismul electoral

10 August 2023, 20:25 | 1205 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Teleorman

Teleormanul, cel mai neturistic judet al tarii!
Poate că județul ar putea deveni o destinație turistică.  Deocamdată, nicăieri în România numărul turiștilor care-l vizitează nu e atât de mic.

Pe site-ul Consiliului Județean Teleorman, scrie că potentialul turistic nu este unul impresionant, în principal fiind practicat turismul de tranzit si agrement.

„Se poate practica în conditii deosebite pescuitul si vânatoarea. Datorita configuratiei sale geografice – campie traversata de ape, principalul punct de atractie este fluviul Dunarea si Lunca sa, care este de o frumusete aparte, fiind zona cu cele mai generoase (sic!)”, mai notează autoritatea județeană.

"Datorita facilitatilor care vor fi create la Turnu Magurele turismul si capacitatile de cazare se vor dezvolta foarte repede in aceasta zona. Pentru localitatile situate pe malul Dunarii, agroturismul este o idee de viitor datorita posibilitatilor de pescuit si vanatoare existente in zona si care reprezinta puncte de atractie pentru turisti, mai scriu cei de la CJ. Teleorman."

În iunie 2023, în Teleorman au existat 131 de sosiri ale turiștilor străini, probabil rataciti! E sigur ca in aceasta statistica, nu intra turistii electorali cu secera si ciocanul, care din 4 in 4 ani viziteaza sectiile de votare!

De la sursa

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Dan Travel pe 11 August 2023, 09:56
#4
CARE SUNT OBIECTIVELE DE VIZITAT?
In afara de deranjul pe care l-a facut conducerea primariei prin oras,de strazile,parc*rile,zonele de depozitare a gunoiului menajer si loc*rile de joaca murdarite de rahatul cainilor,de cosurile pline de gunoi si mizeria din jurul banicilor de pe centru,de puzderia de spatii comerciale inchise,de intunericul ce se asterne odata cu venirea serii,de masinile parcate haotic pe oriunde prin oras,ce poate remarca un strain venit intamplator sau nu,prin zona?Zona este din ce in ce mai depop**ata,oamenii sunt tristi si din ce in ce mai saraci,iar loc*rile de munca nu mai sunt nici macar pe hartia vreunui proiect.Sa nu mai spunem ca nici macar nu mai au unde sa fie cazati,unicul hotel fiind inchis demult.Ce rusine,ce fel de organizare si administrare are acel oras?Nu inteleg strategia acelei conduceri decat printr-o premeditare la saracire si dezorganizare in asteptarea cumpararii voturilor cat mai ieftin cu putinta.
Gheorghe pe 10 August 2023, 22:55
#3
Cititorul sait.
Vizitați loc*ri frumoase și interesante din TELEORMAN.
Unu pe 10 August 2023, 22:50
#2
Pt.primar.
Ce arătăm turiștilor străini!!!???

(Casa de cultura sau cinematograful TURISSS.)

STIU EU PRIMARIA în renovare de 3ani.(mulți înainte).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.