Donau Chem Turnu Magurele (cativa sefi) au dosar penal deoarece au taiat si vandut vagoane ale CFR Marfa SA

09 Mai 2023, 21:32 | 3028 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Donau Chem

Vagoanele au fost taiate si fierul rezultat a fost scos din combinat pe post de ingrasaminte chimice si dus la fier vechi.

Oamenii legii au mers la depozitul de fier vechi si au gasit componente de vagoane. Conform surselor noastre e vorba de doi sefi pensionari (Pi. Mi. si La. Ge.) 

CFR Marfa si Parchetul Turnu Magurele au facut o petitie la Judecatoria Turnu Magurele pentru ca se amana trimiterea dosarului in judecata. 

Clic aici > termen de judecata la Judecatoria Turnu Magurele

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Mai date dreacu de retardat pe 11 Mai 2023, 11:36
#3
Ptr unu
Multe lucruri ști tu despre ce sa ntamplat acolo, proasta p**a a fost la fundul mamei tale de a ieșit un retardat, îți pare RAU bulangiule că nu au primit o p**a in gura de la toții directorii care au fost la Donau chem, după 8 iulie prostule te aștept la Donau chem ptr angajare mancaneai p**a de je**s la foști angajați ai Donau chem, mars la cușcă retardatule.
Unu pe 10 Mai 2023, 21:28
#2
......
Ceea ce scrieți este 25%din furturile de la CIC Turnu.Donau.

TOTI AU FURAT IN FRUNTE CU PETCU.BAN.SI ALTI DIRECTORI ECONOMICI (DRAGOMIR).BALINT CLARA.ANI COSMA.GEORGE LASCU NICOLAE VASILE plus alți acoliți, juristul instituției.. Dl.consilier județean.P.M.

Ce spune județul!ce spune parlamentul. VA SPUN EU

cacao.caca.Nimic.

Sunt toți corupți.(îmi asum cele scrise )-SSTEPT tot felul de vorbe inclusiv pietre și bolovani trimiși în casa mea .(cei din PNL și alți plăti sunt în stare.).
Cioara pe 10 Mai 2023, 21:16
#1
Alba
Fiecare pasare si pasaroi pe limba ei piere, cand semnezi la ordin.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.