Țeapă imobiliară lângă București: gaz de la butelii îngropate și apă de la rezervorul din pod. Cum a ieșit totul la iveală

16 Februarie 2023, 08:44 | 900 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Teapa

Escrocherie imobiliară în orașul Pantelimon, de lângă București. Un bărbat a făcut plângere la poliție, după ce a aflat că a fost înșelat de dezvoltatorul imobiliar de la care și-a cumpărat casa.

În loc să fie racordată la rețeaua de gaze, locuința era alimentată cu gaz de la mai multe butelii legate în serie și îngropate în curtea casei. Ulterior, proprietarul și-a dat seama că nici apa nu venea de la rețea, ci dintr-un rezervor montat în podul casei.


Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Primaria nu are nicio vina? pe 16 Februarie 2023, 10:23
#1
Se intampla numai in Romania
De cande e lumea,cat e aerul e si fraierul.Cum sa dai zeci de mii de euro si sa nu stii pe ce-i dai?In orice primarie de oras exista un serviciu de urbanism care verifica autorizatia de constructie.Au facut asta?Acum,intreaga problema trebuie sa fie in vizorul autoritatilor.Aceasta fapta de smecherie trebuie incadrata la inselaciune,escrocherie,iar cei ce au facut asemenea fapte,trebuie adusi in fata instantei de judecata si sa plateasca.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.