Austria si Olanda - Romania. Parlamentarii si autoritatile sa foloseasca transpotul in comun: tren, tramvai, microbuz, etc.

16 Februarie 2023, 07:36 | 488 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Parlament

Toti demnitarii statului sa foloseasca transportul in comun. Nu le convine sa umble cu masina personala. Masina oferita de statul roman sa fie doar in cazuri exceptionale.

In Austria si Olanda sunt vazuti mai des in transportul in comun decat in masini de serviciu. Dar nu trebuie sa ne comparam noi cu tarile dezvoltate. Daca noi le facem viata un lux, ei nu vor simti niciodata greutatile si nu vor dezvolta aceasta tara.

Daca e greu sa fie pentru toata lumea. In Olanda si Austria nu se intampla asa ceva daca tarile erau in cazul Romaniei.

Parlamentarii au intrat oficial in vacanta, dar alesii au gasit o portita ca sa poata folosi masina de serviciu si in aceasta perioada. Astfel, aproape toate comisiile din Camera Deputatilor cer sa lucreze in vacanta, ca sa discute ce nu au facut in timpul anului.

Din cele 26 de comisii ale Camerei Deputatilor, 24 au cerut sa munceasca in timpul vacantei parlamentare din iulie si august pentru a rezolva restante, iar sefii acestora vor putea beneficia, pentru prima data in ultimii doi ani, de cand masura a fost interzisa, de masini pentru transportul la diverse "actiuni neprogramate".

Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Gaselnita parlamentarilor ca sa poata folosi masina de serviciu si in vacanta

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Emigrantul desc*rcaret pe 16 Februarie 2023, 09:10
#2
Lacatusul
Sunt suparati pe emigranti ca le fura bicicletele din gara. Nu pt ca ar fi scumpe si nu-si mai pot cumpara alata, ci pt ca le inc*rca treburile, astfel nu mai sunt punctuali la locul de munca
olandezul biciclist pe 16 Februarie 2023, 09:07
#1
austriacul zburator
Mai precis, in Olanda demnitarii merg cu bicicleta. Daca drumul e prea lunng, auloc*ri speciale la gara unde isi parcheaza bicicleta inainte de a sa urca in tren. Sic!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.