Video Primaria si Politia trebuie sa raspunda in cazul copilului de 13 ani aproape sfasiat de caini

25 Ianuarie 2023, 05:00 | 1223 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Caini

Primaria si Politia ar fi trebuit sa stie tot ce misca in localitate si sa aplice legea. De ce avem autoritati locale?! Siguranta, ordinea si linistea publica sunt trecute in fisa postului la autoritati, chiar si pe masini. In timpul programului de lucru stau in institutii sau sunt preocupati numai de interesele personale. Autoritatile sunt in slujba cetateanului, nu invers. 

Scene cumplite s-au derulat în Contești, județul Teleorman. Un băiețel de 13 ani, ieșit la plimbare cu mopedul pe digul din localitate, a fost atacat de o haită de câini.

UPDATE: Dosar penal în cazul copilului mușcat de câini la Conțești/ Băiatul venise în vizită la bunici

Copilul de 13 ani atacat, marți, de mai mulți câini la Conțești este din București și venise în vizită, la bunici, au anunțat reprezentanții IPJ Teleorman. Potrivit sursei citate, băiatul a plecat să se plimbe cu un moped în extravilanul comunei, unde a fost atacat de șase câini maidanezi, ulterior acesta reușind să se refugieze în curtea unei persoane.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Politist condamnat pe 25 Ianuarie 2023, 19:16
#3
Politist condamnat
Pai cine ba sa te apere??? Tu stii cine e sef la poliția animalelor??? Comisarul Orbesteanu de la Rosiori, ala prins de DNA cand a luat 4000€ șpagă, condamnat, Arestat. L-au angajat Iara si l-au promovat sef repede. Ala e coleg cu noi, polițiști cu scoala… https://mondonews.ro/Marian-Orbesteanu-politist-la-IPJ-TeleormanPolitia-Rosiori-de-Vede-arestat-pentru-trafic-de-influenta/amp/
Melițian pe 25 Ianuarie 2023, 15:21
#2
?
Pai și pe mine cine ma apară de câini ? Pensat, gelat și cu pantalonii strânși pe c*r, nici nu pot fugii !
Cetatean pe 25 Ianuarie 2023, 10:21
#1
Suntem de jale.
Pop**atie imbatranita,lipsa loc*rilor de munca,caini si mizerie. Astea sunt in tot Teleormanul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.