TELDRUMUL OLTULUI sau SC PANADRIA SRL

11 Ianuarie 2023, 08:03 | 1746 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Panadria

A mai avuta dintre firmele de constructii din OLT, cu 82 de contracte in valoare de 3 miliarde lei noi, care lucreaza puternic cu CJ Olt, Primaria Slatina, Orasul Bals, Municipiul Caracal, a bagat mina si in bugetul local al municipiului Turnu-Măgurele!
A halit pe nemestecate la micul dejun 3 contracte de proiectare si lucrari de reabilitare de 11,8 milioane lei! https://sicap.ai/licitatii/contract/100319587
https://sicap.ai/licitatii/contract/100294545
https://sicap.ai/licitatii/contract/100226777
Alaturi de SC HIDRO INTER SRL, a halit si 10,3 milioane de lei de la Rosiorii de Vede sa ii modernizeze trotuarele de pe strazi in 2021, care nu sint gata nici in 2023! https://sicap.ai/licitatii/firma/42439/4
Se pare ca gubernatorul Oltenie, nea Polpot Stanescu. si-a intins tentaculele si in Teleorman! Asa se intimpla cind pisica Bobita nu-i acasa, iar Cuclea soricelul joasa pe masa!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
ionut pe 12 Ianuarie 2023, 06:50
#3
adaug
SC PANADRIA SLATINA ESTE FQARTE ATENT MANAGERIATA DE BARBU SI DE UN FOARTE BUN EXECUTANT AL LUI CA DIRECTOR LAUFER SI SE DESCURCA BINISOR CU LICITATIILE SI DEOCAMDATA ARE LIBER . raspberry raspberry
cc pe 11 Ianuarie 2023, 13:19
#2
D'ale primarului.
Piticul asta de primar,ca sa nu ii fuga scaunul de sub c*r e in stare sa vinda si pe masa si pe tasu.E atit de nemernic ca nu mai vede in fata ochilor decit bani.Mai ai putin si pleci,in urma ta ramin inselatoria,tradarea si pozitia ghiocel.
Cioby pe 11 Ianuarie 2023, 12:43
#1
Și ce dacă ?
Și ce dacă a venit. Societăți de la Olt,? Teleormanul a a vut Teldrumul lui Petre pene pitis și Nicoleta pene pitis,,cele doua persoane i-au pus penele sexuale (p***da și p**a ) pe gura și l-au prostit alături de putineanu,fiul,Stefanel și Ilie dragne .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.