Santaj urmat de bataie la scoala din Segarcea Vale: O eleva a fost batuta de trei colege de clasa

03 Decembrie 2022, 01:37 | 2975 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Bataie

Fata batuta ar fi santajat cu fotografii indecente una dintre colegele sale. 

Scene șocante la o școală din comuna Segarcea Vale din Teleorman! O elevă a fost bătută, înainte de-a pleca spre casă cu microbuzul școlar, de trei colege de clasă. Directorul unității de învățământ nu a luat măsuri împotriva agresoarelor, ci împotriva colegului victimei, care a filmat întregul moment. 

Cazul șocant s-a petrecut în fața unei școli din județul Teleorman, în comuna Segarcea-Vale. Nimeni nu a luat nicio măsură în momentul incidentului șocant, nici colegii, nici cadrele didactice.

Ulteiror, tatăl fetei a depus o plângere la poliție dar nu a fost luat în seamă, potrivit propriilor declarații. Acesta și-a adus fiica la București, unde lucrează, pentru a o duce la un psiholog. Fata s-a ales cu părul smuls din cap după ce a fost bătută.

Totul a început săptămâna trecută, când fata a fost oprită la ieșirea din școală de colege de-ale ei, care au amenințat-o că o vor bate. Agresoarele au scos-o cu forța din curtea școlii și au început să o lovească.

Fata de nici 14 ani a fost lovită cu pumnii și picioarele de cele trei colege de clasă. 

Mai mult, colegul de bancă al fetei agresate care a filmat scenele șocante s-a ales cu nota scăzută la purtare. Așa au ajuns imaginile și la părinții fetei bătute. Aceștia anunțaseră că vor depune plângere și la Inspectoratul Școlar București.

Iar directorul unității de învățământ ar fi încercat să mușamalizeze acest caz, potrivit Realitatea PLUS. 

Citeste si: Acuzații șocante ale părinților fetei bătute de colege la o școală din Teleorman, comuna Segarcea Vale. Dascălii și poliția ar vrea să mușamalizeze cazul

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Nicu pe 04 Decembrie 2022, 20:11
#8
Ce s-e ântampla ?
La Șegarcea vale ie numai aiuriți care a votat o caricatură de primar care ș-ia pus toți oameni lui in functi. Și iei la fel de deștepți k iel.
Cetateanul pe 03 Decembrie 2022, 22:59
#7
Ca la nebuni
Pai in loc sa ia atitudine impotriva agresorilor,il pedepseste pe cel ce a adunat probe? Nu e instigare la tainuire ? Sau e politica pumnului in gura,a musamalizarii ? Sa ascundem mizeria sub pres,sa nu se afle ? Oricum,acolo e un clan: nasa,nasul,finul.Noi si ai nostri.Demisia de onoare e binevenita.Dar care onoare ? Aranjeaza finul ca are spate.Rusine sa va fie !
Joker pe 03 Decembrie 2022, 19:32
#6
Directoarea e NASA primarului
Sunt cu toți mâna in mâna ori unde te-ai duce sunt cu toții….. Fane poate ca ai și tu copii la școala daca era unu din copiii tai făceai ca lilica așa ca mai bine taci din gura…. Lege e pentru toți nu doar pt unu
Fane pe 03 Decembrie 2022, 15:27
#5
.
Asta a fost bătaie ? Ca s-au tras 2 copile de păr ? Cind îmi aduc aminte ce batalii trăgeam la școală...,dinți rupți, haine sfâșiate, genunchi și coate belite...
Nicu pe 03 Decembrie 2022, 15:15
#4
Așa ie când pui oameni dai tăi...
Directoarea a fost pusă în postul ăla de actualu primar cand consilierul lui era însurat cu ea. Acum când s-a ajuns a divorțat de directoare. Oricum directoarea trebuie s-a își asume . Sau s-a fie dată afară. Nu știe s-ă își facă vtreaba este clară. Iuliana este de trei ori mai bună decât asta.
Gigicu pe 03 Decembrie 2022, 14:26
#3
Ne stie o tara intreaga
S-a umflat placajul pe tarancute si au iesit la bataie.Hai ca vin pestisorii si le incarca in masini si le potolesc.
PETRICA pe 03 Decembrie 2022, 10:40
#2
CINE E DIRECTORUL SCOLII?
PENTRU NEIMPLICAREA FATA DE ASEMENEA FAPTE PETRECUTE INTR-O SCOALA,DIRECTORUL TREBUIE DEMIS SI TRIMIS DE URGENTA IN FATA UNEI COMISII DE DISCIPLINA DIN INVATAMANT.
Varzaru Daniel pe 03 Decembrie 2022, 09:36
#1
Lupi grei
Directorul trebuie tras la răspundere și unde este Paza
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.