Madalin Ionita - de la sofer la purtator de vorbe - "Sefu m-a trimis". Mascaricii astia conduc asa-zise afaceri. Vine falimentul pentru toti.

14 Noiembrie 2022, 09:11 | 1849 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Madalin

Un alt martor, Dan Cristian Neacșu, a declarat la DNA: <<Domnul Ioniță (fost șofer al lui Dragnea – n.r.) m-a abordat, că l-a trimis Dragnea să vorbească cu mine, mi-a zis ”Șefu m-a trimis”, nu a zis Dragnea că nu se folosea cuvântul Dragnea (…) Șefu, așa trebuia să facem, nu aveam voie să îi spunem pe nume, mai cu seamă în locuri publice>>.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
PP pe 16 Noiembrie 2022, 08:44
#5
Știri cu și despre tractoriști
A-8-a minune a lumii, Mădălin a învățat să vorbească. De gândit e mai greu, iar treaba cu furatul a învățat-o de la stăpânul lui, infractorul suprem Dragnea.
madalin pe 16 Noiembrie 2022, 06:14
#4
completare
madalin e suparat ca nu a mai avut acces la butoane ca pe timpuri cind era patica ca pe ala il dirija usor,dar si pe astia ia facut cu echipa de fotball ia apropiat de echipa si apoi ia manevrat cu cheltuiala de unde isi tragea el din saculetul lu mos dragnea .
Ypse pe 14 Noiembrie 2022, 18:23
#3
Postare de rahat
Claudiule, lasă-l pe Dragnea, e expirat. Ca și tine dealtfel. Două nulități. Dragnea baremi a fost în capul trebui, tu în schimb esti un looser patentat. Apropo de penali, dacă Dragnea este, atunci Bitanul ce e? Îți spun eu: puscariabil! Se strânge lațul Claudiule!
Feliz Natal pe 14 Noiembrie 2022, 16:41
#2
Brazilianca
Întrebați-l pe livache lui Irina Tanase cum i se spune a,dar lui Petre pene sau Nicoleta pitis,totul in limba spaniola.
Iubina pe 14 Noiembrie 2022, 11:04
#1
Al doilea Mădălin
La ferma salcia stefanel a promovat un al doilea Mădălin pe nume Tianu gabriel care este și analfabet funcțional,citește,memorează,dar nu înțelege nimic,sau înțelege greșit.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.