Majoritatea pasagerilor din microbuzul implicat in accidentul din Alexandria erau angajatii unei firme de salubritate din Bucuresti

05 Noiembrie 2022, 10:36 | 1286 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Microbuz
COD ROSU de interventie in Teleorman: microbuz plin cu persoane izbit din plin de o duba care nu a stat la STOP, in Alexandria la intersectia 1 Mai cu Cuza Voda, sambata dimineata.
12 persoane au ajuns la spital.
Majoritatea erau angajatii unei firme de salubritate din Bucuresti si faceau naveta, incat nu au mai gasit locuri libere la parcul industrial.
Nicio zi fara accidente grave in Teleorman
De la sursa: pagina Facebook - Alexandria Teleorman Romania 2.0

„La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat că microbuzul era răsturnat, însă toate persoanele erau ieșite, acuzând leziuni ușoare. În eveniment au fost implicate 16 persoane, dintre care 15 din microbuz și una din autocamionetă. 13 persoane, cu vârste între 25 și 65 de ani, cu leziuni ușoare, conștiente și cooperante, au fost transportate la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate. Pentru gestionarea optimă a acestui eveniment, salvatorii teleormăneni au intervenit cu 6 ambulanțe SAJ, un SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM), o mașină de stingere și o autospecială de descarcerare”, au transmis pompierii teleormăneni. 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.