Un barbat a fost injunghiat de concubina mai tanara cu opt ani

05 Noiembrie 2022, 20:22 | 1512 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Injunghiat

Totul s-a întâmplat, sâmbătă dimineață, într-o familie din localitatea Brastavățu.

„La data de 5 noiembrie 2022, în jurul orei 10:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost înțepat cu un obiect ascuțit în zona abdominală, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Brastavățu.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției nr. 10 Poliție Rurală Vișina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Brastavățu, ar fi fost înțepat cu un obiect ascuțit, în zona abdominală, de către o femeie, în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate”,a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

Victima a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Orășenesc Corabia, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

De la sursa

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.