Politistii cu experienta. In ce?! In musamalizare si coruptie?! - Gelozia si alcoolul in exces sunt vinovate de crime

28 Octombrie 2022, 20:34 | 1724 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Crima

Silviu Mocanu, lider sindicat - "Și polițiștii cu experiență au fost șocați de o asemenea întîmplare, mai ales că, spun ei, în județul Teleorman nu a mai existat în ultimii 20 de ani un de caz de o asemenea cruzime. La baza celor întâmplate se pare că au stat gelozia și consumul de alcool în exces."

Criminalul nu e vinovat?! Faptul ca erau recidivisti si ca se invarteau in cercuri dubioase (ex.locul crimei) nu trebuie luate in seama. Gelozia si alcoolul sunt un pericol pentru societate. Politistii din Teleorman gandesc in sensul musamalizarii. Alde Pistolache.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Pianu gabriel pe 29 Octombrie 2022, 11:08
#2
News,Băd News
Dosarul lui Liviu Dragnea de la Teldrum nu se prescrie,Așa cum spera stefanel,ile dragne,put biletel ,Petre pene si Nicoleta pitis.
Silviu mocanu pe 28 Octombrie 2022, 22:00
#1
Parere
D-le redactor eu am apreciat modul profesionist în care colegii mei au acționat ptr identificarea și prinderea criminalului intr un timp sc*rt,lucru cu care d-voastră trebuie sa fiți de acord.nu uitați ca în tari dezvoltate se întra cu arma în scoli și se omoară elevi,profesori,etc.A. ca uni șefi sunt puși politic în funcții înalte sunt de acord,dar sa nu aruncam cu noroi în oamenii care muncesc.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.