Video Placuta suedeza pe buzele tinerilor liberali! De fapt, pe buzele tuturor romanilor...

12 Septembrie 2022, 14:57 | 1235 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liberali

In vino veritas, adica omul galben la betie spune adevarul si ar cam da ,,u.e" la toti pesedistii, fara deosebire de sex!

Ceea ce ii impiedica nu e masca de protectie ci faptul ca, pesedistii sint mari micatori de ,,rahat"!

Asa ca mai bine niste hirtie igienica la toti pesedistii, ca unii se mai sterg cu ziar si la gura si la cur!

Si daca sint si intelectuali (genul scremut si basit) printre oamenii lui Dragnea, probabil intii vor citi titlurile si horoscopul!

Sau poate vor face cornete pentru seminte, cind se uita la meci!

In orice caz, cam slobozi si buieranosi la gura liberalii astia!

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Contele Mapucci de Daravella pe 14 Septembrie 2022, 16:32
#6
Nedumerire
Mi se pare mie sau se cam dă plăcuțe suedeze la toată clasa politică?
Cetățean pe 13 Septembrie 2022, 15:49
#5
Pt.politicieni
U D M R este un ONG finanțat de guvernarea Ungariei dar plătiți din bani Românilor.HUUU.....celor ce ne spun de economie de energie electrică și termică HUUUUU.K.I.si soția!! Fac excepție ei consuma cât o comună.K.I.vino în România nu mai sta la tacto în Austria.,..,.,...Ai fost votat de puișori sec*riștilor și secretarilor de partid.
Ion Gheorghe și Maria pe 13 Septembrie 2022, 10:20
#4
PLĂCUȚE TUTUROR POLITICIENILOR!
Multă hârtie igenică și o grămadă de plăcuțe trebuie și tuturor celor din PNL.Acești frățiori de haiducie ai PSD,împreună distrugătorii României.Păi,ei cred că lumea a uitat sau uită viața de după înfrățirea acestor grupuri mafiote,fie ele din USL,CDR,PDL ori cea de azi?Și să nu uităm și de veșnica grupare a UDMR,scaietele lipit de oricare guvernare postdecembristă.Că doar România nu a fost furată și distrusă în câțiva ani și doar de câțiva politicieni.S-a lucrat și în că se mai lucrează la asta încă de la startul ”democratic” din 89.I-ați votat și ați ieșit în stradă,ați văzut cum au trecut dintr-un partid în altul,acum suportați-i și aplaudați-le deciziile.Astăzi,mai mult ca oricând,e nevoie de oameni noi,de oameni tineri bine pregătiți care au stat deoparte,de cetățeni patrioți,fără a face referire la vreun partid sau vreo doctrină.Dumnezeu să vă lumineze mințile!
Cazacu Titus. pe 13 Septembrie 2022, 00:19
#3
Ai perfecta dreptate #2.
Dupa 1989 toti turnatorii la Sec*ritate si prietenii nomenclaturistilor PCR s-au inscris in PNL si PNT. precum si javrele si jigodiile certate cu munca.
Ehe pe 12 Septembrie 2022, 20:35
#2
Cetățenii Români
Mici "Liberări" sunt produsul unor șmecherii Sec*riștii s-au șefi P C R de la județ și capitala României progeniturile care nu știu ce înseamnă munca.(Ei au avut de toate gratis). Când li s-au propus loc*ri de munca au cerut ca in țările din Europa dezvoltate dar ei să stea acasă și să fie plătiți din bani publici Huuu!!!???. Dacă sunteți reprezentanții P N L.Fiti decenți, dacă nu mucles.(Cheltuieli de la tatăl tău nu de la cei ce muncesc și plătesc impozite.)
Qesada pe 12 Septembrie 2022, 19:54
#1
mică
Plăcuța pentru...USR !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.