Nemtii si viitorul acestei zone. Danut Cuclea i-a omorat definitiv pe cei care l-au sustinut. Turnu Magurele isi revine din propria cenusa

14 August 2022, 14:22 | 1255 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Nemtii

Cei care au sustinut PSD au fost nenorociti, singurii care castiga, pentru moment, sunt cei care conduc orasul (cativa din frunte).

Chiar daca celor cu poza PSD in geam li se promit tot felul de solutii, deja e tarziu. Cuclea e depasit pentru a revitaliza comertul din oras (fara Retail Park) sau il doare la basca pentru ca stie ca nu are ce sa mai faca in viitorul apropiat.

Turnu Magurele e foarte puternic si se va scutura de toate capusele care i-au supt sangele. Nemtii au venit sa se stabileasca aici, nu sa faca profit imediat si sa plece. 

Se schimba generatiile

Degeaba s-a dorit o schimbare, daca cei mai multi tineau cu PSD. Nu poti sa-i zici unui dinamovist sa treaca la Steaua. Dinamovist pana la moarte.

Asa s-a facut politica in Romania, partidele (in special PSD) au avut un discurs radical, pentru armatele de sustinatori, nu pentru romani. Generatia celor care au sustinut PSD s-a dus. 

Danut Cuclea si cei din preajma lui stiu ce va urma, dar nu vrea sa stie si ceilalti.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Dănuț cuclea zis koyu pe 15 August 2022, 14:31
#1
Sclavii lui dragnea
Așa cum deschiderea Minimax a însemnat închiderea unor manglitori, ulterior venirea celor de la Penny și Profi a închis restul magazinelor mizerabile de cartier acum, odată cu deschiderea acestui complex comercial,vor închide și milogii pesedisti de pe Praporgescu. Nu știu dacă mai există, încă, carmangeria lui Valentin de la scări. Oricum,sunt haliți! Eee, uite așa,tot cu ăia din vest am scăpat de hoții locali. Când îmi aduc aminte de Nicu Fsn,Dorel, Teică,Tilea, Burghiu,Marinaș și alți hoțomani! Acum, amărășteanul de turnean, sărac așa cum este,va cumpăra și el în condiții umane. Destul a fost tratat ca un milog. Un singur om rămâne în funcție: dan! Sper că nu pentru mult timp pentru că țara are nevoie de ingineri!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.