Omul Mafiei Politice - Haralambie Epure, prefectul de TR - cica e smecher, dar e prost cu diploma PSD - PNL.

26 Aprilie 2022, 13:40 | 1770 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Epure

Prefectul s-a plimbat 3 saptamani prin judet pentru a afla problemele comunitatilor locale. "Problemele sunt comune" - aceleasi. A ars gazul ca sa afle ceea ce trebuia sa stie. Problemele comune nu sunt probleme, sunt treburi administrative ce tin de gospodarirea fiecarei comunitati.

Problemele adevarate sunt doua: lipsa locurilor de munca si depopularea. Prefectura trebuie sa sprijine crearea de locuri de munca in productie. Santierele sunt trecatoare, nu ofera locuri de munca stabile. Domnul Epure s-a plimbat 3 saptamani ca sa aranjeze contractele mafiei politice si pentru imagine. 

Acesta a identificat probleme comune ale teleormănenilor, indiferent de localitatea în care trăiesc, și speră că edilii vor face tot ceea ce trebuie pentru a accesa bani prin programul Anghel Saligny.

”Că localitățile din județ se confruntă cu probleme, de cele mai multe ori, comune, nu este un secret pentru nimeni. Peste tot e nevoie și de modernizarea drumurilor, și de sisteme de alimentare cu apă sau de conectare la canalizare, de racordarea la rețeaua de gaze naturale, astfel încât locuitorii județului nostru să poată beneficia de infrastructura edilitară care să le asigure un nivel de trai civilizat”, este mesajul prefectului teleormănean la finalul vizitelor din teritoriu.

Guvernul a suplimentat bugetul Programului „Anghel Saligny” cu 15,5 miliarde de lei. Este o măsură absolut necesară pentru derularea în bune condiții a proiectelor, iar acum primarii au la dispoziție 30 de zile pentru a confirma nevoia de finanțare și pentru a încărca datele privind obiectivele de investiții.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Cosma Dobrescu. pe 26 Aprilie 2022, 17:17
#3
Dle ing. Sergiu Iordan.
Daca vreti neaparat sa urcati cat mai multe trepte pe scara politica, metodele de propaganda pe care le folsiti in prezent, sunt total gresite!
Mihai Viteazul pe 26 Aprilie 2022, 15:36
#2
Curioazitate
Tu, Sergiu Iordan, ce ai facut in acest judet cat timp ai fost subprefect? Vedeti-va de treaba voastra si nu mai latrati de altii!
Lili de la Suhaia pe 26 Aprilie 2022, 15:20
#1
Trebuie știut
Prefectul EPure fost PSD-ist format de primarul dragusin ,apoi a fugit la PNL la fel ca și directorul DSV tr. Ianculescu iulian care atunci cind a fost. Prezentat in anturajul lui dragne,o persoana a făcut următoarea afirmație : acest individ este un bețiv nespălat care schimba trei circiumi in Alexandria pe săptămâna .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.