Pasol na turbinca, ciorti!( Adica, inapoi in temnita, Liviuta!)

19 Martie 2022, 19:00 | 1992 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Liviu si Codruta

Pe Liviuta Dragnea un fior il strabate/Caci DNA Codruta e-n localitate!
Faptul ca: doar pronuntarea numelui Laurei Codruta Kovesi( LCK) ii provoaca urticarie si stari de lesin lui LND, e bine cunoscut printre apropiati!

EPPO ( DNA-ul European ) a intins plasa la sud de Dunarea ( in Bulgaria) si a prins un biban ,,premier" si alti trei guvizi bulgaresti, a inaintat apoi la nord de Dunare ( in Ucraina), in cautare de sturioni ,,oligarhi" ca sa ii mulga de icrelele lor: rosii, negre sau albe!

In Romania s-a inmultit si a atacat fondurile europene, pe care le-a tocat marunt ,,sosoiul de gratia"! O vinatoare scurta, la plasa, cu ogari, pare sa fie pe gustul EPPO, LCK apreciind mai mult trintitul prazii in praf si noroi! Sosoiul are antecedente, a fost prins de mai multe ori rontaind la varza bruxelleza, fiind bagat la cusca de aceeasi LCK!

Cin’ sa fie, cin’ sa fie?
Incepe cu L si se termina cu iviuta!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Comisia de la Venetia. pe 20 Martie 2022, 16:50
#4
Pentru Parchet.
Liviu Dragnea este un CADAVRU POLITIC. Pentru profanarea de cadavre sau morminte Art.383 din Codul Penal stabileste inchisoare de la 6 luni la 3 ani. Mai lasati-l dracului in pace, pentru ce sa stea la inchisoare PE BANII NOSTRI? DACA NU EXISTA LEGI PENTRU RECUPERAREA IN TOTALITATE A PREJUDICIILOR PRODUSE, NU MAI TRANCANITI CA NISTE BABE SENILE PE BUZA SANTULUI! TOT CEEA CE SI-A INSUSIT (nu numai el) A FOST FACUT LEGAL. CA LEGILE SUNT IMORALE, ESTE O CHESTIUNE CARE NU POATE FI REZOLVATA DE NISTE AMARATI CA NOI.
iote pe 20 Martie 2022, 16:48
#3
NU MERGE
guvernele se succed ... toti se omoara dupa buget...toti vor acelasi lucru...sa isi insuseasca banii sau orice bunuri terenuri cladiri ..tot ce poate fi furat ...CUM CREDETI CA VREODATA AU SA PROMULGE O LEGE CARE SA CONFISTE AVERILE CIND MAINE POIMAINE VOR SI EI CERCETATI ... Adio pensii de nababi si conturi ascunse cu grija ...
GOGU pe 20 Martie 2022, 12:37
#2
JUSTIȚIA-CONFISCARE EXTINSĂ.
CORECT.CONDAMNARE ȘI CONFISCAREA EXTINSĂ A AVERILOR CELOR DOVEDIȚI CĂ AU SUPT SEVA ACESTUI POPOR GREU ÎNCERCAT PRIN MULTIPLE FRAUDE.DE ACORD,NU ESTE SUFICIENTĂ CONDAMNAREA PENALĂ.BANII ACESTEI ȚĂRI SUNT LA PERSOANE PENALE,CARE DE 32 DE ANI CONTINUĂ ÎN ACEIAȘI MANIERĂ.NU NE PUTEM REVENI,DACĂ NU MEREM PÎNĂ LA CAPĂT.UN AN -DOI LA ÎNCHISOARE CA LA PENSION,DUPĂ CARE O IAU DE LA CAPĂT CU TUPEU ÎNFIINȚÎND NOI PARTIDE,CU AVERILE PE NUMELE UNOR TERȚI,NU MAI MERGE!SOLUȚIA ESTE SĂ SE MEARGĂ PE RECUPERAREA ACESTOR BANI ȘI BUNURI DOBÎNDITE PRIN FRAUDĂ ȘI ÎN ACEST FEL NU VOM MAI STA CU MÎNA ÎNTINSĂ LA BĂNCI PENTRU ÎMPRUMUTURI.ȚARA ARE DE UNDE RECUPERA BABII FURAȚI.DE LA HOȚI.SIMPLU!
Rudi pe 19 Martie 2022, 21:22
#1
Justiția să meargă până la capăt
Nu e suficient să-l vedem condamnat și trimis după gratii.Trebuie confiscat și tot ceea ce a furat.Altfel,justiția nu e completă.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.