Primaria Turnu Magurele nu scoate o vorbulita despre inaugurarea Kaufland.

06 Februarie 2022, 22:00 | 4046 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Tarabe

Sufera in tacere: Mafia locala, de la Marinas - Marine la tarabagii si pietari, e in moarte clinica. Turnu Magurele a primit o sansa la viata. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Mitică pe 08 Februarie 2022, 18:54
#9
Postacului
Și ce voiai măi postacul lui pește fiert? Să dea Cuclea cu petarde? Măi nea Caisă, tu ce voiai să facă primarul? Reclamă la firme particulare? Claudiule, tată, vezi că postacii tăi au coborât nivelul atât de jos încât râd și câinii comunitari de postările lor.
Ionuț pe 07 Februarie 2022, 20:47
#8
Săraci dar fudui
Sunt un cetățean al orașului Turnu Măgurele,dar eu nu o să merg NICIODATĂ să fac cumpărături de la KAUFLAND sau LIDL.În opinia mea orașul nu avea nevoie de așa ceva,erau Profi și Penny mai mult decât suficiente în raport cu nr.de locuitori ai acestui oraș.Este o formă de protest a mea să nu merg la aceste supermarketuri deoarece zona avea nevoie de alți investitori care să producă ceva(papuci,pungi de plastic,fluiere,piculine,orice)nu să deschidem magazine de consum asta pe de-o parte,iar pe de altă parte preturile sunt printre cele mai mari.Suntem blestemați și bătuți de soartă în acestă zonă săracă și așa vom rămâne pt că așa se dorește,cu cât suntem mai săraci cu atât suntem mai ușor de controlat și de manip**at.În rest NUMAI de BINE!
gigel pe 07 Februarie 2022, 17:40
#7
la pomul laudat...
magazinul arata destul de bine, dar ceva, in permanenta da un aer de artificial...marfurile aranjate cat mai atragator, preturile, (cu exceptia a cateva sortimente) sunt egale sau mai mari decat la alte magazine de profil, in rest mult ambalaj colorat, din valoarea produsului, ambalajul este mai mult de jumatate, acesta fiind aruncat apoi de fiecare pe unde apuca, calitatea nu comentez, chiar daca in aparenta marfa arata bine si poate avea chiar gust bun !dupa aceasta vizita la magazinul taracumparaturilor, ca sa nu plec, cu mana goala, am cumparat o paine ! astfel de magazine aspira banii din buzunarele cumparatorilor( pentru cine e dispus sa-i cheltuie ), pe te miri ce !
Gicu pe 07 Februarie 2022, 15:26
#6
Dar de ce nu spuneti tot adevarul ?
Vi s-a parut normal ca timp de mai multe luni in zona in care se construiau supermarketurile ce debandada, mizerie, aglomeratie era in strada ?

Timp de luni de zile nu s-a putut circula pe trotuar din cauza santierelor......

Iar totul se va termina cu o mare dezamagire .....multi clienti vin, vad, admira si pleaca .....cai nu au bani ....

Maai vedem ...
Diana pe 07 Februarie 2022, 09:38
#5
COMENTARII DE TOT FELUL
Eu zic să vorbim la articol și la imaginea din foto.Întradevăr,zonele comerciale din centru și piață,sunt cele mai infecte și dezorganizate,plus evaziunea care rezultă din acțiunile lor.Zonele cele mai urâte și nepotrivite dintr-un oraș extrem de sărac,murdar și fără perspectivă,și un județ nefericit,cu oameni triști și blamat de mulți din această țară.
Ștefan Marine pe 07 Februarie 2022, 08:01
#4
Dacă…..Dacă ……..”&€
Dacă Dragnea ar fi fost președintele României așa cum a fost programat cu 3-4 ani in urma nu se construia Kaufland,aci s-ar fi construit fabrica de bwe -URI .,având administrator pe fiul lui Dragnea,dar actulalul primar nu a mai avut protecția necesară și l-a păcălit pe Dragnea iar stefanel l-a trădat și prostit pe Dragnea alături de apropriații săi (Ilie dragne,Ilie. Elena și Tianu gabriel )
Pt Iote pe 07 Februarie 2022, 04:48
#3
E vorba de alt Marinas
E vorba de Marinas, cel cu 3 carmangerii, nu de cel cu asociatie agricola (care a decedat). Confunzi personajele, vorbesti sa te afli in treaba. Daca locuiesti departe de kaufland si vrei sa iti iei o paine, te duci pana la kaufland 2 kilometri? Nu cred..dar asa e cand esti invidios pe altii cu magazine. Apropo, zici ca e sfarsitul lumii, de cand s-a deschis e tot timpul aglomerat, asta denota ca suntem un oras inapoiat...
Niște vecini din centru pe 06 Februarie 2022, 23:02
#2
Primăria doarme și e liniște
Domnule Primar al Orașului Turnu Măgurele,cum stau toate acele mărfuri pe domeniul public?Tarabagii ăia au închiriat și aleia pietonală?Ce fel de comerț mai este și ăsta?Și mai vreți respect și vorbe frumoase din partea cetățenilor?Despre toate aceste dovezi de ilegalitate și nesimțire,poate și ceva abuz în serviciu,vom mai vorbi la primăvară,dacă va mai exista un astfel de comerț până atunci.Scoateți angajații de prin birouri ca să verifice legalitatea activităților din centru și piață,că pe la Kaufland știu să se înghesuie și să se buc*re de un comerț civilizat.Rușine,că pregătirea și competențele s-au văzut!
Iote pe 06 Februarie 2022, 22:07
#1
Carcotasilor
Marinas e mort, eu parca asa știam. Mai nou va deranjează și morții? Dacă se face, de ce se face. Dacă nu se face, de ce nu se face. Poate asa o sa dispară nesimțiți aia din katanga, magazine care nu dau bonuri fiscale: umflatul ala de relu Ștefan, evazioniști de mă-sa, mister Teo, proaspătul primar, madam Natalia, proaspata divorțată, Amy Market și alții ca ei. Anaf-ul și OPC-ul dorm pe ei.... Sa treacă luna sa vina banii! Siktir!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.