Are si PNL-ul falitul lui: E un geniu Pirvulescu!

05 Ianuarie 2022, 09:33 | 1543 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Pirvulescu

Daca Dragnea a facut din 2 buc. ziariste, secretare la partid, marca mumu-mu si pe care le platea statu, ca boierul era scirtar, Pirvulescu a vrut sa faca din niste infirmiere, femei de serviciu si ospatarese ditamai asistentele medicale, care sa il plateasca pe el!

Increzator nevoie mare in talentele sale de imbirligare a comisiei de concurs, i-a cerut directoarei de la Salvare subectele!
Directoarea, femeie de incredere, a plecat in C.O si l-a lasat pe fraier cu ochii in soare! Femeia era patita, fiind fosta directoare economica de la TBC Rosiorii de Vede, unde Nitulescu& Pirvulescu au dat cu tunul in banii publici vinzind direct, fara licitatie: mobilier, aparatura medicala si obiecte de atelier, la preturi umflate cu pompa!

Iar lucrarile neterminate din Comuna Olteni au ramas pe veci neterminate, caci din patrimoniul firmei sale, patronul Pirvulescu a facut cadou primarului PSD Emil Marcusanu un mic Audi A7! Vorba proverbului:,, Afacerile sint afaceri, iar politica este doar politica,,! ( adica in traducere libera: ne balacarim si injuram pentru prostime la televizor, ca noi sintem frati de cruce , la furat!).
Se pare ca: alianta PSD-PNL se va perpetua si la bulau, caci unii sint recidivisti si revin cu placere , altii sint pe cale sa devina si e bine sa ai cunostiinte , pe unde te duci!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Gaby de la partidul inexistent pe 05 Ianuarie 2022, 16:12
#2
Galbena lamie dulce gutuie
Au venit galbenii(lămâile) lui pirvulescu și a luat metehnele lui Dragnea .Dragnea a fost mult intelingent și punea pe alți sa sa implice cumpăr fi Pitis,simionescu,Tatiana,fiul sau. Ștefan Dragnea .DAr in final și lui Dragnea i-au tras-o incepind cu oamenii de încredere amintiți mai sus cu toate ca Dragnea a fost susținut de Coldea și acuma trebuia sa fie președintele României .pirvulescu este penelistul provenit alături de butanu(bitanu) călugărit la Mânăstire .
SNI pe 05 Ianuarie 2022, 09:44
#1
PIVULESCU NU SE OPRESTE.
La sfîrșit de an au avut loc conc*rsuri la posta.Eugene stii ceva?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.