Un cetatean din Turnu Magurele - Grija primăriei față de cetățeni - Pompa din Strada 1907, Victoria, sta mai mult farmata

01 August 2021, 08:11 | 2485 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Apa

Comentariul zilei - "Nu au decât proiecte care să le aducă parandărătul. În 30 de ani nu au fost în stare să facă încă câteva pompe de apă pentru cetățenii orașului. Tot orașul și cei din împrejurimi vin să ia apă de la pompa din str.1907. Din acest motiv stă mai mult stricată,iar oamenii cumpără de la supermarket apă destul de scumpă. Nu-i destul de scumpă cea menajeră, că suntem pe primul loc în țară la prețul m/c de apă menajeră."

Primaria a gasit bani de laptop-uri gaming pentru doctori si alte asemenea nevoi stringente, dar nu poate sa rezolve o problema minora a turnenilor.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Gigi pe 04 August 2021, 15:33
#8
Nitrati si nitriti
Ba,Mihaelo,documenteaza-te cind vorbesti,astfel ramii cu nitratii si nitritii in cap.
Mihaela. pe 04 August 2021, 08:49
#7
Sa va facă primăria pompa?
Ba,voi sunteți prosti?Apa din fantana aia este foarte calcaroase și plina de nitriți și nitrați.Prostilor.
NILA. pe 03 August 2021, 17:43
#6
Pentru dl. Alin.
De ce te abati de la subiect? Intrebi CINE TE BAGA IN SEAMA, DAR NU SPUI CE PROIECT, SAU TEMA DE PROIECT AI ELABORAT DTA(ENUNTUL, LA CE SE REFEREA, ETC), UNDE L-AI DEPUS SI CE RASPUNS TI S-A DAT. Si dta, si altii aveti ce aveti cu partea politica. Daca tot va este mai comod acest mod de discutie, EU ITI SPUN CA NU PSD DETINE IN TOTALITATE FRAIELE PUTERII IN ACEST JUDET(SI IN ORAS) . IN CONSILIUL JUDETEAN STII BINE CINE ESTE MAJORITAR. DOMNUL CRACEA CAND A VRUT SA FACA CEVA SERIOS, NU I-A PUS NIMENI PIEDICI. LA FEL DL SERGIU IORDAN SI ALTII NEPESEDISTI. MAI BINE FII SINCER SI RECUNOASTE CA NU AI NICI UN PROIECT!
Costel pe 01 August 2021, 22:29
#5
Pentru turnu cu stiri
Ne meritam soarta am votat pe cuclea primar acum ce pretenții să avem de la un om analfabet și incompetent și cu Petrache Catalina Asistenta La Spital Municipal Turnu Măgurele care e ceea mai mare c.... nu știu cum a ajuns asistenta medicala peste noapte ne mai miram de ce murim cu zile în Spital
Alin pe 01 August 2021, 19:38
#4
Pt domnul bile
D-le în principiu d- ta ai dreptate sa vi cu un proiect,dar cine ma baga inseamna pe mine ca plătitor de taxe,el primarul nu zice ca nu,dar o sa astept mult si bine din partea administrație psd,ei sunt interesați doar perioada campaniei electorale rest este tăcere.Adimistratia psd este interesată numai de avantaje materiale si comerciale nu lucrează în favoarea cetățeanului ci.alor personal sa vazut timp.de 24 ani.,nu ei.strica ci pop**ația orașului care votează aceeași gașcă incompetentă de ani zile.
Nila. pe 01 August 2021, 16:35
#3
Pentru Alin.
Ce frumos le combati matale, bibicule!Te rog sa-t scrii numele clar, ce studii ai, ce profesie ai, cu ce te ocupi si prezinta-ne un proiect tehnic(precizez, nu politic!) cu masurile pe care le-ai lua daca ai fi primar. Sa nu vii cu masuri de genul:- voi pune specialisti pe domenii, alesi pe criteriul competentei, care sa fie cinstiti si dedicati intereselor cetatenilor';-voi colabora strans cu Politia, magistratii si alte organe ale statului de drept, ale U.E.-SUA-NATO, etc. Daca programul tau va ceva de genul celui al lui nenea Spirache din piesa "Titanic vals" a lui Tudor Musatescu, eu iti garantez reusita deplina, adica in jur de 99,99%. Pa!
Alin pe 01 August 2021, 15:52
#2
Primărie o cloaca cu bolovani
Ce sa te astepti de la handicapați care ne conduc,ei habar au sa conduc orașul, pe unde te duci străzi asfaltate de c*rând si sparte, mizerie la containere,oraș fără veceurii ,fiecare vinde unde poate nicio cișmea pt apă, cartiere magurele,si odaia murdare si fara apă și canal,etc.INTR UN CUVANT NISTE RATATI CARE NUMAI PT EI SI SLUGIILE LOR .
LIVIU OLTEANU. pe 01 August 2021, 12:17
#1
Cetateanului=autor.
-In primul rand nu se zice "farmata", ci altfel;- In al doilea rand, nu este faramata, ci DEFECTA. Daca este faramata, slaba nadejde sa mai poata fi reparata;IN AL TREILEA RAND, DIN CAUZA SECETEI, A SCAZUT FOARTE MULT NIVELUL PANZEI APEI FREATICE SI APA NU MAI ESTE POTABILA. Saparea de noi puturi nu-i asa de simpla, necesita multe aprobari. La noi la Asociatia de propritari am vrut sa sapam un put pe banii nostri, nu am cerut nimic Primariei, dar DSP nu aproba. De ce? Daca vreti lamuriri, intrebat-i pe ei. ESTE BINE SA CUMPARATI APA DE LA MAGAZIN, DESI NICI ACEASTA NU PREZINTA GARANTII DEPLINE!-In al patrulea rand, si apa de la robinet VAI DE MAMA EI SI VAI DE VIATA NOASTRA! In incheiere, pun o intrebare: CE VA TOT LAMENTATI ATATA, DOAR PREMIERUL CATU ZICE CA IN TARA NOASTRA E RAIUL PE PAMANT . IN CURAND PESTE TOT VA INCEPE SA CURGA LAPTE CU MIERE SI NU VA MAI FI NEVOIE DE APA!Nu am incercat la fantana DRONII,sunt si eu c*rios. Cine se va la muri este rugat sa scrie pe acest site.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.