Ultima ora! Apa Serv va furniza gaz pentru combinatul chimic din Turnu Magurele

18 Mai 2021, 09:10 | 3309 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Daca tot furnizeaza curent electric, de ce nu si gaz metan! Platesc turnenii fara nicio problema. Se baga un coeficient de redistribuire si se rezolva problema. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Gigi pe 20 Mai 2021, 11:57
#7
Pentru nebun
Măi nebunule, Apaserv nu este în subordinea consiliului județean care are un singur vot în consiliul de administrație. Toate orașele din județ care sunt conduse de PSD-IȘTI au câte un reprezentant în consiliul de administrație. Din Turnu Măgurele reprezentant în consiliul de administrație este incultul Cone Cornel. Ai cam luat-o razna nebunule.
Irina pe 20 Mai 2021, 09:17
#6
Vorbește frumos,semianalfabetule!
De unde știi tu,măi,golanule oligofren,cine sunt și din partea cui scriu?În schimb,eu stiu cine ești,la ce comandă latri,și ce te revoltă.E simplu,se vede lipsa unei educații,lipsa unei bune pregătiri,proasta creștere și lipsa unei informări corecte.Nu mai face pe strategul din politica de căcat a a cestui oraș și județ,și nu-ți mai da atâta importanță crezând că le știi pe toate.Miroși a prost și a lichea de dinainte să deschizi calculatorul.Ți-o arată și numele.
Nebunu' din coceni pe 19 Mai 2021, 21:48
#5
@Irina
Fai femeie, de ce plm nu stai tu la cratiță, și te bagi singură în seamă fix ca muta-n plantația de pwlă? Băi proasta satului, APASERV este subordonată Consiliului Județean Teleorman, unde onor PNL are majoritatea. Cui pwzda mă-tii vinzi gogoși frustrat-o? Adică voi aveți în subordine o societate dar aruncați mâța decedată în ograda altuia! Ghinion, vorba unui clasic în viață, mai sunt hiene care mai știu ce și cum, și cui să dea mumu. Rămâi fă la cratiță, acolo nu te combate nimeni.
Pamela și boby pe 19 Mai 2021, 08:55
#4
Gaze și bomboane
In locul gazelor combinatul se va aproviziona cu bomboane de la giuvarasti lafel cum l-aaprovuzionat sipelivache fiul sau .
Irina pe 19 Mai 2021, 08:44
#3
SC APASERV = HOȚIE
Măi,postaci impertinenți și ignoranți,așa este,suntem frustrați,dar voi cunoașteți sensul cuvântului frustrat?În loc să să fiți solidari cu miile de cetățeni furați și înșelați de către o societate mafiotă(SC APASERV),vă bateți joc de ceea ce li se întâmplă oamenilor și de banilor lor.În schimb,nu văd nicio reacție cu privire la salariile nesimțite ale șefilor acestei societăți parazite,la modalitățile de calcul a metrului cub de apă menajeră și a întregii activități a angajaților.Nu mai comentați și nu vă mai dați cu părerea despre ceea ce nu cunoașteți.
Fane Belu de la Nasturelu pe 18 Mai 2021, 19:39
#2
De unde gaze?
S-a dat cumva fasole gratis?
Nebunu din coceni pe 18 Mai 2021, 12:41
#1
Postare de căcat
Chiar sunteți de căcat cu postările astea băi frustraților! Crăceo, tu nu te-ai prins că singurul care a rămas pielea cuiva de suflet în toată afacerea ești chiar tu fraiere?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.