Video Danut Cuclea vrea sa-l intreaca pe Dragnea.

25 Noiembrie 2020, 00:59 | 3717 vizualizări | 7 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
OCHI CE NU POT FI ÎNCHIȘI pe 26 Noiembrie 2020, 12:44
#7
DEGEABA VĂ ASCUNDEȚI
SĂ-L ÎNTREACĂ ȘI ÎN CONDAMNĂRI.LA CÂTE NENOROCIRI A FĂCUT,CÂT Ș-IA BĂTUT JOS DE CETĂȚENII ĂIA AMĂRÂȚI,CÂT I-A MINȚIT ȘI I-A PROSTIT,ȘI CUM ARATĂ CĂTUNUL ALA,NUMIT MUNICIPIU,MERITĂ MĂCAR CÂȚIVA ANIȘORI.PLUS CONFISCAREA A TOT CE NU POATE JUSTIFICA.CĂ SE ȘTIE PE UNDE ȘI-A DUS BANUL GROS ȘI ÎN CE I-A BĂGAT.BUCUREȘTI,BRAȘOV...MAI SPUN?O SĂ AFLĂM MAI MULTE DUPĂ ALEGERI.PLUS ACTIVITATEA ȘI LEGALITATEA ACTELOR DIN PRIMĂRIE.
Dan pe 26 Noiembrie 2020, 10:21
#6
coclit
alo primaria ce aveti de gand cu spitalu vostru de cacat..pe parinti vostri ia ti interna acolo ce ziceti de ce doar mancati bani si nu investiti nimic..dupa alegeri o sa va ia DNA...
Namu carnet de șofer daaaar... pe 26 Noiembrie 2020, 08:31
#5
decât NIMIC--NIMIC, vreau un TICO mic mic mic
D.le Ion, apreciez această descriere făcută orașului, dar totuși prea blândă căci la o analiză exhaustivă, mai profundă, starea urbei ar fi mult mai cenușie, mai tristă, mai depresivă.

Dar hai să visăm ! Să încercăm să fim optimiști.

Poate dă Domnul să se întâmple ce spunea un clar.văzător nu demult timp : că primarul NIMIC va evolua în trepte... primarul CEVA-CEVA, un primar altCEVA și va culmina cu porecla de PRIMARUL TUNEL !!! __(poreclă de la METROU ) când va construi metroul în TURNU. Atunci Municipiul nostru cu locul

3 între cele 113 municipii ale țării -- după Buc*rești și Cluj-- , cu metrou.... Eheee... poate pretinde titlul de Reședință de Județ... pa, pa, tu Alexandria fată ne.dezvoltată !
"Auto Tico", voinic dar NIMIC. pe 26 Noiembrie 2020, 00:21
#4
Să iubiți întrecerile între mafioți,sunt bune!
Dacă-i adevărat că primaru' "'vrea să-l întreacă pe jupânu'.... trebuie să se grăbească și să "ceară / capete" mai mult de 3 ani și 6 luni. Ca să fie deasupra lui LND. Dar să se grăbească că Jupânu cât de c*rând mai capătă de la OLAF & ADN... niște ani de sejur la Rahova.

E vorba de o întrecere, "cine stă mai mult la pârnaie"... daaaa?!
Ion pe 25 Noiembrie 2020, 17:33
#3
Prostie cu tupeu
Corneleee, vorbesc de undeva de unde tu ești străin, tocmai din Turnu Magurele. Și terminați cu astfel de întrebări, ca va spun și numele și adresa.
Ilie. pe 25 Noiembrie 2020, 14:53
#2
ionica, nene...
De unde vorbesti? Unde te afli?
Ion pe 25 Noiembrie 2020, 10:46
#1
Un oraș în stare de asediu
Tupeul,minciuna hoția și nesimțitea acestui NIMIC,de ani buni,a adus orașul în halul în care arată astăzi.Să nu uităm,PSD a deținut puterea absolută în ultimii 7-8 ani,iar rezultatele au fost cele pe care le simțim și azi.

-O lipsă acută a loc*rilor de muncă.

-O infrastructură rutieră făcută parcă de o țară africană,în schimb avem instalate limitatoare de viteză pe toate străzile.

-unități medicale și de învățământ aflate într-o stare asemănătoare cu cea din anii 90.

-iluminatul public,de multe ori mai slab ca cel din cimitir.

-c*rățenia stăzilor,a trotuarelor și a zonelor unde gunoiul de la containere e mai mult pe jos,este făcută de o mână de asistați social,parcă în bătaie de joc față de cetățenii care plătesc taxe și impozite.

-în urma acestor ”realizări”,nu cred mai este nevoi să amintim de gradul de bunăstare sau mai bine spus,gradul de sărăcie existent.

Oare cine a condus ”municipiul” atâția ani?!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.