Performanta iesita din comun.

14 Iulie 2019, 13:36 | 2113 vizualizări | 5 comentarii
David Praporgescu.

Singurul elev care a reusit sa promoveze examanul de Bacalaureat la LICEUL TEHNOLOGIC "GENERAL DAVID PRAPORGESCU" TURNU MĂGURELE se numeste Vlad Cornel Florinel - 6,21. Trebuie remarcat ca acest elev este din promotie anterioara. Concluzie: te pregatesti mai bine acasa, in comparatie cu ce poti invata la liceul lui Mitroi. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Sorina pe 15 Iulie 2019, 19:57
#5
SA DESFIINTEZE LIC. DAVID PRAPORGESCU
Sa desfiinteze liceul ala domne ca nimeni nu-si da interesul de elevi PENTRU CE PLATESTE STATUL O GRAMADA DE BANI PENTRU SALARIILE PROFESORILOR...AU CERUT SALARII MARI PENTRU CE????///MAI BUNI SUNTI ELEVII DE LA SF.HARALAMBIE
Georgica. pe 15 Iulie 2019, 13:50
#4
Ce sa invete?
Ii invata Mitroi in ale cu**arasiei si furatului din banul public.El este specialist in cele enumerate.Un pupinc*rist acest Mitroi,datorita partidului a acumulat averi incomensurabile cum nici el nu a visat.Il plinge zilnic pe Dragnea,numindul detinut politic.Muie,tarane,si tie si lui Dragnea.
ion pe 14 Iulie 2019, 13:59
#3
m**e
Ce-l fita liceu
G S pe 14 Iulie 2019, 13:55
#2
Daca asta se numeste invatamant...
Bine ca e baiat,ca daca era fata,invata ea pe dracu de la Mitroi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.