Ultima ora: probleme grave cauzate de lipsa apei in Turnu Magurele. Stadionul Municipal, favorizat la alocarea banilor in detrimentul comunitatii.

13 Iulie 2019, 01:02 | 3592 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Locuitorii orasului se descurca singuri pentru ca nu au ce face. Institutiile si societatile comerciale au de suferit de pe urma specialistilor lui Danut. Primaria nu face investitii pentru a preveni astfel de probleme.

Singurul loc unde nu sunt probleme cu apa este Stadionul Municipal. Primaria a gasit bani pentru ca afacerea famigliei sa functioneze si in situatii de avarie.  In anul 2018 s-a rectificat bugetul Primariei si s-au alocat bani pentru forare puturi( mai multe, nu unul!) la Stadionul Municipal. Interesele familiei Dragnea sunt protejate, iar cetatenii sunt defavorizati. Turnenii trebuie sa sufere pentru ca Primaria nu directioneaza banii in folosul comunitatii. 

Citeste si: Culmea tupeului! Primaria Turnu rectifica bugetul orasului pentru a aloca fonduri functionarii stadionului.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Mita Vardista. pe 16 Iulie 2019, 15:32
#7
Alo, stimati postaci.
Aici e vorba despre o iptetica oprire a apei iar voi mancati cacat!
Mirel pe 15 Iulie 2019, 00:13
#6
Apa
Introduceți APA si CANALIZARI pe Magurele ...puturos primar daca vad ca ca apare prin zona cand este vorba de alegeri etc arunc etc pe acest om nesimțit.
Când lucrezi cu proștii e greu pe 14 Iulie 2019, 11:25
#5
Angajați pe criterii politice și nepotism
Problemele din întreaga primărie sunt grave.În afară de plimbări,cafele și bârfă,hârțogăraie și autorizații de construcție date la cheremul unor incapabili,nimic concret,nimic constructiv,legal și estetic.O organigramă extrem de încărcată,cu angajați slab pregătiți,cu salarii mult peste meritele lor și puterea de susținere a bugetului primărei și a taxelor și impozitelor ce trebuiesc plătite de către cetățenii sărăciți ai acestui oraș.Când în frunte se află slugi obediente ale PSDragnea,nu poți remarca performanță,proiecte corecte și necesare,inițiativă și semne reale ale civilizației dintr-un oraș european.Haosul și mizeria ne arată în ce situație s-a ajuns cu acești hoți și incompetenți.
Ft pe 13 Iulie 2019, 22:57
#4
Hu
Plătiți pentru poftele lui stefanel Dragnea. in sc*rt timp se va alege praful.pe ce pune mina distruge
ilie de la scularie pe 13 Iulie 2019, 13:19
#3
l. romana
Va mai mira? Dar cu l. romana ce aveti? Va obliga cineva sa imitati prostiile de genul "probleme...cauzate"? "Tradus"se transcrie CAUZA CAUZEAZA, analfabetilor.
andrei potek pe 13 Iulie 2019, 13:12
#2
alo primare mai aveti 10 luni si plekati acada V
Va inteb si ma inteb cand noi cei de str viilor ultima strada. din catrierul magurele vom fi in rand cu lumea sa avem si noi apa canal si asfalt pe ca la anul ve- ti sa creti voturi si noi ne vom aduce aminte sa te trimetem acasa ca data trecuta cand nu. te am votat si acum na i dovedit ca noi nu cotam ci numai bani nostri dar vom avea grija de tine in mai la alegerii sa va trimetem acasa.
Ionut pe 13 Iulie 2019, 10:21
#1
Suntetipr0sti
Umblatinumaicuminciunicacaciosilor

Cucraciainfrunte
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.