Se da cu biciu in textiliste pentru norme cat mai mari. Sa bagati botul acolo unde textilistele sunt numai spume.

23 Iunie 2019, 21:34 | 3126 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Textile.

Voi dati cu biciu in femeile, sotiile, mamele noastre, nenorocitilor. Voi credeti ca o sa stam si doar o sa ne uitam.  Patronii si sefele dau cu biciul in angajate pentru un salariu de rahat. Toate autoritatile statului sunt vinovate pentru bataia de joc. Piticul porno este cel care poarta cea mai mare raspundere pentru ca toate aceste lucruri se petrec in locul unde el este seful. 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Pt cei de la I.T.M pe 02 Iulie 2019, 16:58
#10
Pt I.T.M
Au anunțat fabricile de confecții căci săptămâna asta vin incontroale, pai ce mai așteaptă să înceapă furtuna....să vină acum când e 40 de grade nu când plouă....nu mai putem îndura căldura insuportabilă care există in fabrică și umilința șefilor de a te zori mai repede și mai multe produse,mai fraților ce dracu controale se fac la fabricile astea când ei își anunță vizita, de umblă sefi ca șobolani cu tot felul de harti să și le pune la punct....să le fie rușine la cei ce îi anunță că vin în control căci ei sunt mâna în mână cu ei.ei vin în control când se racoreste și să aibă timp să-și pună patronii actele la punct....să le fie rușine. Dați știrea mai departe poate vede cine trebuie.
Ciresica pe 26 Iunie 2019, 10:26
#9
Sclavia de lacea mai noua firma de confecții Super Eurotextila Turnu Măgurele
La Super Eurotextila din Turnu Măgurele este cea mai mare bătaie de joc.Patronii acestei firme de rahat sunt cei mai cumpliți tirani ai secolului xxl împreună cu tiirfa de Lenuța șefa de secție o analfabeta care nu are habar de meserie,și un je**s de italian Andreea un handicapat,incult,mediocru.Angajeaza confecționere primesc de la statul român o mulțime de bani si i-au bat joc de femeile din Turnu Măgurele

Mn pe 25 Iunie 2019, 13:43
#8
Cd
Dragnea senior a distrus ROmania iar juniorul l-a băgat in pușcărie și adustrus tot pe ce a pus mina
Alexandru Gheorghe pe 24 Iunie 2019, 23:22
#7
Servici
Sunt Alexandru Gheorghe, zis Gaoaza, sluga lui Dragnea la Saele, caut servici de mascarici
Vasile pe 24 Iunie 2019, 15:24
#6
.
Dacă dau eu de tine fraiere o să mănânci cu paiul.
AJOFM pe 24 Iunie 2019, 09:55
#5
NUMAI GREVA ARATA FORTA VOASTRA
INTELEG CA LE ESTE GREU SI FARA AMARATELE ALEA DE SALARII,DAR DE CE NU PUN DE-O GREVA?ESTE SINGURA MASURA LEGALA PANA CE SE VOR SESIZA SI UNII ANGAJATI DIN AUTORITATILE STATULUI CARE TREBUIE SA LE APERE DREPTURILE LEGALE.VOTAȚI PSD SI VETI LUCRA SI NOAPTEA,PE ACEIASI BANI.
. pe 24 Iunie 2019, 09:50
#4
.
Cenyurati postarile, europenilor ? dati numai j**ul vostru, acum ati asumat ca textilistele sunt anti PSd pentru ca niste patroni nu investesc in retehnologizare ? Ce vreti, ma, sa vina Cuclea sa se bage in fabrica ? Sau poate vreti sa vorbim toti ca voi, cu injurii, jigniri si trivialitati ? Daca asa vreti, na, sa va trag la m..e, de je**si ordinari ce sunteti ! Ragabeja, daca dau de tine, iar o sa ai surprize.
Preda pe 23 Iunie 2019, 23:16
#3
Pt Morții lor de patroni
Ghebaura,stai cuminte ca zbori
PSD = RÂIA PENALĂ pe 23 Iunie 2019, 23:15
#2
DIN CAUZA LUI DRAGNEA ȘI A SCLAVILOR SĂI, SA ALES PRAFUL ȘI PULBEREA DE TURNU
Sunt o grămadă de SCLAVI PSD:

Prună Marinel, Aura Atheneu, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, Cazangiu, Mihalcea Claudiu, Gruia Gelu, Puti Cosac, Raicu Marian, Petculescu etc.



iată si clipuri cu ei de la mitinguri:



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11498-video-cu-papagali-si-catei-rusinea-orasului-turnu-magurele



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11448-video-patriotii-teleormaneni-si-au-facut-datoria-la-procesul-lui-dragnea



http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii



http://m.turnucustiri.ro/comentariul-zilei/11497-foto-angajatii-primariei-turnu-au-semnat-condica-de-prezenta-la-lucru-la-inalta-c*rte-comentariul-zilei
Mortii lor d patroni pe 23 Iunie 2019, 22:03
#1
Si d panarame
Care conduc tricotajele din orasu ala... v.am mai postat un comentariu in care va ziceam cum acum vreo 10 12 ani barbasu sefei d sectie d la chiloti o ducea la spital p o angajata care tocmai facuse un atac cerebral. O târa practic fiindca facuse semiparezasi ulterior a murit... alcoolistului ii era ca poate consuma benzina pana la spital... avea doi copii femeia si d suparare ca panaramele i.au taiat o mare parte dn bonuri a cedat... nu va mai saturati sa va imbuibati dn munca alora futuva copii.n gura d panarame ordinare! Dati la copiii vostri cu lingura sa manance dn banii luati dn salariile angajatelor luarati foc.... si toate astea cu acordu itm.ului si.ala corupt d la turnu la alexandria. Acu s mai si extind in loc sa fie la parnaie jupuitele...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.