Mafia PSD este vinovata pentru conditiile de munca inumane din fabricile de tricotaje. Textilistele au ajuns sclave.

19 Iunie 2019, 18:54 | 2314 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Textile.

Judetul nostru este controlat de oamenii PSD. ITM Teleorman este o institutie aflata in subordinea PSD. Fabricile de tricotaje sunt locul unde se intampla adevarate abuzuri. Angajatele sunt tratate in bataie de joc. Revenim cu amanunte stiute si de oamenii legii, care primesc spaga pentru a trece cu vederea incalcarile legii. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Jale mare pe 20 Iunie 2019, 21:51
#4
E cumplit
În atenția domnului Primar....lași ruga să vină doar o jumătate de oră în fabricile de confecții și să stea într-o mașină, să îl vedem dacă rezistă în condițiile în care se lucrează, căldură insuportabilă fără apă rece,fără aier condiționat și norme peste puterile angajatelor.....toate astea din cauza lui că nu a fost capabil și in stare sa mai creeze și alte loc*ri de muncă în acest orasi....oare I.T.M unde sunt nu mai fac controale sau numai la sesizări și plângeri se ia masuri...La noi chiar nu se gândește nimeni în ce condiții lucrezi pe nimeni nu intereseaza, da,inteleg ca nu-ti place nu stai dar unde să te duci dacă nu au mai făcut nimic pt acest orasi.Leau fat voie la străini să ne umilească în țara noastră și să ne sclaveasca cum pot mai rău....îți vine rău de condițiile de lucru,mizeria,căldura,apa potabilă și umilința care există in fabricile de confecții. Faceti public acest mesaj poate vede cine trebuie si e in măsură de viața angajatului și cetățeanului.
Angajata pe 20 Iunie 2019, 08:52
#3
Unde muncim?
Si noi unde sa muncim? Nu Sunt investitii, Nu Sunt bani.Macar In industrial textila avem 1,500 ron bani In mana si bonuri de masa. In comertul teleormanean Este mai rau, Nu se vinde nimic, se munceste la negru, fabrici Nu Sunt, la stat Fara sphaga en gross Nu merge
Anti-PSD Ciuma Rosie pe 19 Iunie 2019, 20:05
#2
SPER CA DRAGNEA SĂ PUTREZEASCĂ ÎN PUȘCĂRIE IAR ALĂTURI DE EL SĂ SE DUCĂ TOȚI SCLAVII SĂI.....
Sper ca nenorocitu asta de Dragnea să iasă cu picioarele înainte în 4 blăni din Pușcărie iar alături de el să se ducă toți orcii care l-au susținut!
Mai pe 19 Iunie 2019, 19:01
#1
Catanga
Ce treaba aveti ba voi cu tricotajele,uitativa ce este prin catanga,cata bataie de joc
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.