Coruptia ucide! Instructorii auto, intermediarii spagii pentru politistii examinatori.

03 Octombrie 2018, 21:46 | 9206 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Scoala de soferi.

Toata lumea stie despre spaga pe care o dau unii pentru a obtine permisul de conducere. Unii dintre elevi, multi, sunt picati la traseu chiar daca merita sa primeasca permisul. Vazand ca nu pot sa treaca de traseu sunt nevoiti sa dea spaga. O parte insemnata dau spaga pentru ca nu pot sa-si ia prin munca cinstita permisul de conducere. Politistii rutieri si-au creat, cu ajutorul instructorilor, un sistem performant prin care primesc mita. De aici si pana la accidente rutiere in care mor nevinovati este cale scurta. 

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Radu Mihai pe 26 Octombrie 2023, 13:21
#16
Alin Coscotin
Alin Coscotin- un jeg
Ionut Tudor pe 07 August 2023, 23:00
#15
Examinatori
Polițiști au legea de partea lor, orice ar fi….
MIHAI pe 12 Iunie 2019, 10:58
#14
ALIN COSCOTIN SPAGAR...
Sunt convins ca acest individ arogant te-a pus sa semnezi fisa de examinare inainte ca asa procedeaza, ca mai apoi sa treaca si sa bifeze in fisa si ce n-ai facut... este de o nesimtire si UN tupeu fantastic ... intr-un cuvant GROBIAN SI SPAGAR
Alex pe 11 Iunie 2019, 13:03
#13
Coscotin Alin spagar
Astazi dragul domn Coscotin Alin ( p..a mea ) nu a avut binevointa sa-mi acorde permisul dupa o signura greseala in trafic de 9 puncte. 3 Instrucotri au urmari traseul din spate toti fiind convinsi ca permisul se afla in mainile mele insa ce crezi m....l Coscotin a gasit sa noteze de 39 punte chestii pe care nu le-am facut.
Diana pe 24 Mai 2019, 16:13
#12
Alin Coscotin -asa zis examinator
Citea numele examinatilor la traseu ca si cum ar fi invatat sa citeasca in clasa1 - citea pe silabe... De fapt asa erau toti.e clar ca luau doar cei care dadeau bani... prima intrebare era daca traseul pt. prima dataca sa se asigure ca tb sa te pice si te pune sa semnezi fisa de examinare inainte ca apoi sa fie acoperit si sa treaca ce vrea muschiul lui. iti pune frana fara sa fie vreun pericol in fata...doar ca sa-ti dea 21 pcte interventia exam si 21 puncte....Oameni de 2 lei numiti in functii... cool grin cool grin cool grin cool grin Sa-i fie rusine ca unul de 31 ani procedeaza asa. s-a intors in 5 minute cu 3 examinati...deci au mers cate 1 minut fiecare... iti spune sa maresti viteza, tuu find in apropierea trecerilor de pietoni doar ca sa te prinda...nesimtiti
B.m pe 24 Mai 2019, 09:27
#11
...si spagi se tot ia
examinatorii din Iasi ce merg la Pascani...ar trebui verificati un pic, mai ales domnul M, nepotul celui mare din Iasi.



de c*riozitate, e voie sa pui elevii ce dau traseul sa isi puna in portbagaj telefonul, gentile, portofele, tot ce au la ei pe motiv ca distrage atentia?

eu as zice ca e pe motiv de "sa nu ma inregistreze astia cum ii pic, ii umilesc, si cum le vorbesc in bataie de joc"



Camerele alea merg oare? ca desi sunt pornite nu cred ca inregistreaza si cica " camera inregistreaza dar nu e voie sa inregistreze cu sonor" de ce oare fara sonor? ca sa nu se auda cum te ia la misto examintorul, cum te sicaneaza si cum face tot posibilul sa pici, cum sti ca ar trebui sa iei si iti zice nu, iar altul desi e praf si se vede primeste carnetul ?





Ionel pe 06 Mai 2019, 13:58
#10
ALIN COSCOTIN
Spagar aprob, nu se fac d astea
Ady pe 22 Martie 2019, 14:35
#9
Examinator spagar COSCOTIN IONUT-ALIN
Am picat in grupa la asa zis examinator COSCOTIN IONUT-ALIN, unul care aluat bacul cu 6.40 care a picat pe capete. Te pune sa semnezi foaia de examinare de la inceput si dupa te pica in max 5 minute. Hotie pe fata si spagari de meserie. Iti puna frana fara motiv ca sa-ti dea din start 21 puncte...te minte in fata ca ai comis o greseala chiar daca are camera. Mare atentie la acest personaj.... cool grin cool grin cool grin
Ady pe 22 Martie 2019, 14:34
#8
Examinator spagar COSCOTIN IONUT-ALIN
Am picat in grupa la asa zis examinator COSCOTIN IONUT-ALIN, unul care aluat bacul cu 6.40 care a picat pe capete. Te pune sa semnezi foaia de examinare de la inceput si dupa te pica in max 5 minute. Hotie pe fata si spagari de meserie. Iti puna frana fara motiv ca sa-ti dea din start 21 puncte...te minte in fata ca ai comis o greseala chiar daca are camera. Mare atentie la acest personaj.... cool grin cool grin cool grin
Tene pe 09 Octombrie 2018, 04:10
#7
Capu la soferi
Daca saia snt spegari... Nea tene cum mai e frte cand toti anafabeti a loat permisu cu el? Ai? Chear si eo cu 4 clase am dovedit. Hai sa va eau p bile!
Ramostina nicu pe 05 Octombrie 2018, 00:51
#6
Asta cere spaga la greu
Faceti un articol special pentru el baiatu cu opelu a facut sigur scoala cu domnul ramostina sifonu . Asta cere spaga da el e cel mai mare sifon.
T N T pe 04 Octombrie 2018, 19:52
#5
ptr #1
Geglan care a iesit la pensie ca fost sef la circulatie Tr - Magurele. cool hmm
Alexandru Mircescu. pe 04 Octombrie 2018, 16:45
#4
Posibil, dar nu generalizati.
Fiul meu a facut scoala la Turnu Magurele si a dat examen la Alexandria. Instructorul nu a facut nici cea mai vaga aluzie pentru vreun "onorariu" pentru politist si baiatul a luat examenul din primul foc. Fara indoiala ca sunt si cazuri de promovat examenul cu ajutorul mitei, dar sa nu generalizam si nici sa dam stiri fara exemple!
dreptate pe 04 Octombrie 2018, 00:12
#3
vrajela
nu toti sunt spagasi eu am dat de 3 ori si ni nimeni nu mia cerut spaga,e de ajun ca examinatorul sa nul deranjezi sau sa te contrazici cu el sa_l superi, si te pica la examen





gigi CUTARU pe 03 Octombrie 2018, 23:48
#2
gigi_cutaru.yahoo.com
Eu am dat examen in 1987 in Alezandria,am facut scoala de soferi in Timisoara,a trebuit sa pun comanda dubla pe masina mea ca sa merg la examen si dupa ce am mers de la poligon la sala de sport, am trecut tot orasul, i-mi spune examinatorul, un anume jiglan sau jeglan, daca eu stiu ca la Teleorman nu se ia niciodata din prima,,,,asa ca am mai venit o data..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.