Coruptia ucide! Instructorii auto, intermediarii spagii pentru politistii examinatori.

03 Octombrie 2018, 21:46 | 4845 vizualizări | 6 comentarii
Scoala de soferi.

Toata lumea stie despre spaga pe care o dau unii pentru a obtine permisul de conducere. Unii dintre elevi, multi, sunt picati la traseu chiar daca merita sa primeasca permisul. Vazand ca nu pot sa treaca de traseu sunt nevoiti sa dea spaga. O parte insemnata dau spaga pentru ca nu pot sa-si ia prin munca cinstita permisul de conducere. Politistii rutieri si-au creat, cu ajutorul instructorilor, un sistem performant prin care primesc mita. De aici si pana la accidente rutiere in care mor nevinovati este cale scurta. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Tene pe 09 Octombrie 2018, 04:10
#6
Capu la soferi
Daca saia snt spegari... Nea tene cum mai e frte cand toti anafabeti a loat permisu cu el? Ai? Chear si eo cu 4 clase am dovedit. Hai sa va eau p bile!
Ramostina nicu pe 05 Octombrie 2018, 00:51
#5
Asta cere spaga la greu
Faceti un articol special pentru el baiatu cu opelu a facut sigur scoala cu domnul ramostina sifonu . Asta cere spaga da el e cel mai mare sifon.
T N T pe 04 Octombrie 2018, 19:52
#4
ptr #1
Geglan care a iesit la pensie ca fost sef la circulatie Tr - Magurele. cool hmm
Alexandru Mircescu. pe 04 Octombrie 2018, 16:45
#3
Posibil, dar nu generalizati.
Fiul meu a facut scoala la Turnu Magurele si a dat examen la Alexandria. Instructorul nu a facut nici cea mai vaga aluzie pentru vreun "onorariu" pentru politist si baiatul a luat examenul din primul foc. Fara indoiala ca sunt si cazuri de promovat examenul cu ajutorul mitei, dar sa nu generalizam si nici sa dam stiri fara exemple!
dreptate pe 04 Octombrie 2018, 00:12
#2
vrajela
nu toti sunt spagasi eu am dat de 3 ori si ni nimeni nu mia cerut spaga,e de ajun ca examinatorul sa nul deranjezi sau sa te contrazici cu el sa_l superi, si te pica la examen

gigi CUTARU pe 03 Octombrie 2018, 23:48
#1
gigi_cutaru.yahoo.com
Eu am dat examen in 1987 in Alezandria,am facut scoala de soferi in Timisoara,a trebuit sa pun comanda dubla pe masina mea ca sa merg la examen si dupa ce am mers de la poligon la sala de sport, am trecut tot orasul, i-mi spune examinatorul, un anume jiglan sau jeglan, daca eu stiu ca la Teleorman nu se ia niciodata din prima,,,,asa ca am mai venit o data..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.