VIDEO Liviu Dragnea si PSD au fost umiliti de suporterii olteni. MUIEPSD SI MUIEDRAGNEA.

23 Septembrie 2018, 22:27 | 8764 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Suporteri olteni.

FARA CUVINTE. Mai jos pentru video.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Joro Nerca pe 28 Septembrie 2018, 19:08
#11
Joro Nerca
Nu imi este usor sa folosesc acest limbaj trivial, dar cred ca vi se potriveste pe deplin. Nebunilor, aruncati cu noroi in toata lumea, fara discernamant. Aveti rabdare, lucrurile merg catre bine.va inecati in propria voma, alimentati de banii, din ce in ce mai putini, ai unui scelerat operat la ochi si la creier. Dintre doua rele il alegem pe cel mai mic. Asta este PSD, cu toste minusurile lui. Voi, mercenari de doua parale, nu oferiti nimic in afara de injurii si ura.

Moojaru pe 26 Septembrie 2018, 09:24
#10
Dragnea a soopt-o cu buc*rie
Dragnea a umezit-o cu mare buc*rie.
Suporter fără echipă pe 26 Septembrie 2018, 09:04
#9
Țara este oglinda faptelor conducătorilor ei
Când țara e în genunchi,ei fac legi strâmbe,bune doar în favoarea lor,minciunile înfloresc în fiecare zi,furtul nu se oprește,iar prețurile au luat-o razna,ăsta e rezultatul.Când românii sunt învăluiți în sărăcie,e timpul să apară și niște versuri și urări pe măsură.Cine își dorește să audă cuvinte de laudă și să vadă comportament civilizat,să caute și să-l ceară acolo sus,unde cei ce ne conduc oferă puterea exemplului.Când distrugi o țară și pe cetățenii ei,în peste 25 de ani de minciună și furt,nu aștepta să vezi o minune prin pomeni și promisiuni electorale.Ce sădești,aia culegi.
Pesedist Adevarat pe 26 Septembrie 2018, 04:44
#8
Dragnea Liviu, TE IUBIM!!!!
Ne-ai marit salariile si pensile, incetincet, intram si noi in randul europenilor, ai pus lichelele si koorwetele la munca, aceasta este calea, acesta este drumul, Liviu DRAGNEA, TE IUBIM!!!!!!
Cosmin Prelipceanu. pe 25 Septembrie 2018, 11:59
#7
Cultura liberal-nemteasca.
Am venit recent din Belgia. Un fost coleg -englez, aflat in trecere- a zambit cu amarciune- si mi-a zis: "maimutele de pe la voi au evoluat de la Ceausescu si poporul la Muie Dragnea!"
Suporterii au intotdeauna dreptate pe 25 Septembrie 2018, 10:29
#6
PROSTIA CONDUCE ROMANIA
Am si eu o intrebare de la un prieten:In categoria ”Slugile lui Dragnea”,intra si conducerea Primariei Turnu Magurele,in frunte cu Cuclea?Sau doar Cuclea e sluga lui Dragnea,iar restul sunt slugile lui?Sunt c*rios,cati dintre suporterii echipei din Turnu Magurele,au c*rajul sa transmita ceea ce au strigat suporterii Craiovei?Nu ma astept la ceva spectaculos.
Peste tot suntem acasa... pe 25 Septembrie 2018, 08:21
#5
NIMIC MAI ADEVARAT
Au dreptate,si e doar inceputul.Numai ca,atunci cand e vorba de sclavi,sa nu uitam de cine a iesit primar la Craiova.Ca doar nu profesorii universitari si sefii de la FORD au votat-o pe Olguta Vasilescu.In urmatoarea perioada revoltele se vor accentua,iar cei ce au dormit pana acum,se vor trezi din prostia si slugarnicia care i-a sufocat si saracit.Mai bine mai tarziu decat niciodata.
eee pe 24 Septembrie 2018, 14:18
#4
Rup portile
Cand trageau de portile stadionului nu ii filma nimeni si injurau politia, jandarmeria...
Alu pigus dsp. pe 24 Septembrie 2018, 11:23
#3
Mare dreptate
Adevarat ce au scandat ultrasii : "Sclavii lui Dragnea".ne meritam soarta.
Cristi pe 24 Septembrie 2018, 10:41
#2
Vai de capul lor
Să mutat rezistul la turnu...platiti de cracea aveau si cântecul învățat...păcat pentru un milion sa te faci de ras...
eu pe 24 Septembrie 2018, 08:10
#1
Ăsta e doar începutul!
La cât sunt de iubiţi de popor, or să şi-o tot ia. Lumea răspunde cu acelaşi respect de care beneficiază din partea PSD-ului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.