Ultima ora - Protocoalele au ajuns la Turnu Magurele.

13 Septembrie 2018, 12:42 | 5327 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Protocoale.

Celebrele protocoale sunt la Turnu Magurele. Revenim cu amanunte. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Glyucman pe 15 Septembrie 2018, 19:16
#5
Raspuns
Rege la c3, daca ești vocal,asta nu înseamnă că ai si dreptate! Vorbim la vot!
Rege la C3 pe 14 Septembrie 2018, 13:51
#4
Glyucman,ce fumezi baiete ?
Cand citesc elugubratiile acestui superglue sau cum si-o spune baiatul asta,imi dau seama ca e greu spre imposibil ca sa ne mai putem facem bine ca natie.Noroc ca suntem in UE,ca altfel,lucram cu totii pe tarla la Dragnea,cu botnitele puse si in fum de ardei.Dar cum in viata,roata se mai si invarte,iar cei ce ne-au rupt si captuseala de la pantaloni,vor plati mai devreme sau mai tarziu,unii chiar cu libertatea.
Glyucman pe 14 Septembrie 2018, 12:38
#3
Comentariu
PDL a tăiat pensiile,salariile,a închis scoli,spitale,gradinite,camine de bătrâni, a vrut să desființeze SMURD-ul,a tăiat pensiile cu 5,5%, a tăiat salariile cu 25%,a mărit tva de la 18 la 24% si multe alte răutăți,pe când psd a mărit pensiile,salariile,a redus tva de la 24% la19%,au dat banii reținuți din urmă la pensionari si salariați si multe alte lucruri bune,voi ăștia din piața Victoriei cu ce va puteți lauda? V-ați împrumutat în timpul borfasului de Băsescu cu 20 miliarde euro,ati tăiat pensiile,salariile,ati închis scoli,spitale,si nu ați făcut nimic, ati băgat banii în buzunarele lu blaga,videanu,anastase,berceanu,elena Udrea,basescu etc,rusine vouă ăstora din piața victorie,si celor care sunteți cu ei,aparati niste golani!
SLI (Serviciul Local de Informatii) pe 14 Septembrie 2018, 09:18
#2
V-a invadat si inebunit minciuna
Si ce facem,nea Gelule,il lasam pe piticul Cuclea sa fure si sa distruga in continuare,si placam noi pe Marte sau Venus?Mai oameni buni,voi ati luat-o razna,nu traiti in Turnu Magurele,au reusit astia sa va spele ceierii pana la dizolvarea lor?De ce nu vreti sa faceti odata diferenta intre HOTI si oameni care se desc*rca prin jungla politica,CORECT.In concluzie,tu,nea Gelule,impreuna cu cei ce gandesc ca tine,locuiti deja pe Marte sau Venus.
Nea GELU pe 13 Septembrie 2018, 21:48
#1
pentru C. cracea
Cu aceste stiri de tot rahatul o sa ajungi primar pe marte sau venus stimabile olingofren
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.