Jandarmul cu spaga. Exceptie sau regula?!

01 Septembrie 2018, 12:39 | 6825 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Jandarm.

 De la un cititor - Totul s-a intamplat in fata complexului Central, in gangul de la magazinul "Ana si Cornel". Cel care a fost nevoit sa dea spaga este un baiat in jur de 30-35 de ani, slab, care vinde branza. Il cunosc pe baiat si daca oamenii legii sunt interesati pentru aflarea adevarului le pot da detalii. Bineinteles, jandarmul a cerut si a primit mita. Una dintre bancnote era de 100 de lei. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Acelasi ins. pe 04 Septembrie 2018, 07:14
#9
Aceluiasi vulpoi.
Sa-ti mai spun si altele:- Cei care vin in control la scari nu am vazut sa dea amenzi, ci ii gonesc pe vanzatori;-Ei nu iau ciubucul in bani, ci in produse (procedeu patent Cune). Mita in bani se primeste de la marile firme. nu de la tarani!;-Ciubucul chiar se ia in vazul lumii??;- Daca esti vecin cu jandarmul de ce nu spui cum il cheama si de ce nu il denunti? Stii cum este numita aceasta fapta in Codul penal(a ta)
Cetățean din Zimnicea pe 04 Septembrie 2018, 05:01
#8
Puțin OffTopic
Turnucuștiri, sper să aveți binevoința de a-mi postat articolul (știți voi care). smile Puteți să-l reeditați voi și să mai scoateți părțile care nu vi se par relevante. Tot ce am scris acolo e adevărat și se poate confirma. wink V-am explicat de ce,în mesajul de pe Facebook.
Un ins. pe 03 Septembrie 2018, 17:26
#7
Vulpoiului.
Eu am zis: NU ZIC NU, dar tu incepi sa-mi dai lectii ca la invatamantul politic de partid(comunist sau liberal-iohannist- orbanist, ca tot aia este.)Ai uitat de proc*rori si judecatori, sau ei sunt c*rati ca lacrima?!). Daca nu stii ceva concret, du-te dracului in alta tara si apoi intarce-te sub forma de diaspora si fa o noua revolutie.
gigi pe 03 Septembrie 2018, 13:38
#6
stire de tot rasul!
cine era jandarmul, Louis de Funès? smile)) din lipsa de stiri, inventati!!!n
Robin Hood pe 03 Septembrie 2018, 10:41
#5
Coruptia
Tot ce inseamna politizare pesedista in administratia publica, politie, jandarmerie este pe sphaga si foloase, tot judetul este in ghearele mafiei ti**neststi coordonata de Draknea. grin
Vulpița ciufulita pe 02 Septembrie 2018, 12:39
#4
Și eu
Ai dreptate vulpoiule
MuiePSD pe 02 Septembrie 2018, 10:32
#3
Voi ce credeti
Coruptia de ca cap se impute si e generalizata in toate institutiile bugetare. Totul e putred si fara viitor
Vulpoi vecin cu jandarmul pe 02 Septembrie 2018, 09:16
#2
Putina atentie,insule
Daca in locul celui ce a dat spaga erai tu,si-ti spunea un jandarm ori un politist ca amenda e de 300 sau 500 de lei,ce faceai,dadeai o suta de lei sau nu?Ma indoiesc ca faceai pe desteptul si cautai in litera legeii.Sunt mai multe exceptii decat reguli pentru acesti nescoliti si needucati care nu cauta obiectul muncii,ci fac numai gainarii.Cate interventii ale jandarmilor ai vazut atunci cand rromii ocupau abuziv strazile cu nuntile si muzica lor de manele analfabete?Sunt c*rajosi si viteji doar in fata celor slabi.In rest,salarii mari si avantaje la pensie.
Un ins. pe 01 Septembrie 2018, 18:02
#1
Indoielnica stire.
Nu zic nu, dar ma mira doua lucruri:-1-Ca jandarmii umbla singuri, eu stiam ca patruleza ca insotitori ai politistilor;-2-CATA VANZARE ARE UN AMARAT DE BRANZAR DACA DA CU USURINTA MITA ASA DE MARE? (cititorul zice de una dintre hartii ca era de 100 de lei, deci erau mai multe;avea atata branza!?)Poate este cazul sa mai sc*rteze coada vulpii!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.