Foto de la un cititor - nisipul, solutia lui Cuclea pentru astuparea gropilor din oras.

19 Martie 2018 | 11702 vizualizări | 20 comentarii
Nisipul, solutia lui Cuclea pentru astuparea gropilor din oras.
Nisipul, solutia lui Cuclea pentru astuparea gropilor din oras.

Un cititor al site-ului ne-a trimis aceasta fotografie. Noi propunem Primariei Turnu Magurele sa incerce pamant galben si balega de vaca. 

Comentarii (20) Adaugă comentariu
CE CĂUTAȚI ? pe 27 Martie 2018, 20:22
#20
BĂI,...NEMERNICILOR ?!!
,Acum cât mai este timp și ăștia doi pe acolo, anunțați Casa Regală să ascundă colivele, testamentul Regelui, bijuteriile regilor, reginelor și prințeselor prezente. Nu uitați de coroană.,,
Grette. pe 22 Martie 2018, 16:26
#19
Lui ilie d.l.s.
Iubitule Kamarad, ai uitat limba germana, sau nu esti tu ilie cel cu brandul? Sa stii ca m-am interesat la dr. Muntenu si minti, nu esti in tratament la dlui. Zice ca el trateaza numai oameni bolnavi, nu si tampiti.
Emil pe 22 Martie 2018, 16:19
#18
Din puțul gândirii poetului băș s-a gândit
Nene Costică, mănânci cam mult cacat! Pentru un bătrân respectabil, nu e frumos. Cum te-au învățat răposații matale părinți. Pardon, poate esti coleg de sferință cu sărmanul ILIE și ai uitat sà-ți iei tratamentul. Cri, cri, cri, iarnă cri, Nu credeam c-o să mai ...
Costica Bisag. pe 22 Martie 2018, 14:42
#17
Lui emil debil.
Greerile meu este,de fapt, tot un cacat pe ventilator si constat ca esti singurul prost pe care l-a "miruit". Poezia nu-i "opera" mea ci este plagiata de pe acest site (a aparut in luna aprilie 2007). Addenda: auzi, mai dobitocule, era vorba de gropile din asfalt si, ca deobicei, discutia a deviat,
Emil pe 22 Martie 2018, 09:57
#16
Repet, pentru unii comentatori analfabeţi!
Eu cred că analfabeţii care postează, sunt cei care plombează străzile. Dacă nu cunoşti limba română, te rog incultule, nu mai face comentarii, că te faci de râs! Domnule Bisag, se scrie corect GREIERELE ŞI FURNICA, NU greerile si furnica!Iar poezia dumitale,e atât de proastă, parcă a ieşit din ventilatorul celor doi "ILIE" de la sculă-rie! Administratorul de site doarme? Cred că o face pentru trafic, lăsând toţi dilii, să arunce cu lături în articolele prezentate.Hei duşilor, aveţi liber la mizerii!
Ilie de la scularie pe 22 Martie 2018, 09:40
#15
Am uitat...
Sunt delicat ca o lebada, ciorilor care sunteți ciori! Cand o sa intru in sevraj o sa vedeti voi ce o sa fie la gura mea... W.C. fara hartie igienica... M-au prins boșorogozauriuiii, găozariiiiii, evreiiiii, țiganii și p.s.d-iștiiii!
Ilie de la scularie pe 22 Martie 2018, 09:39
#14
Iertaţi-mă!
Scuze cer tuturor!

Va rog, încă odată, să-mi iertati limbajul obscen plin de cuvinte culese din autobaza unde au lucrat parintii mei, unde am crescut... Sunt sub tratamentul dr. Munteanu, scuze doctore, iar atunci cand depasesc ora de pastile devin agresiv, violent, vulgar, intr- un cuvant: PORC... Scuze animalule, n-am nimic personal cu tine... Au... Au plecati... Iar devin rau! O sa vedeti, dar voi nu-i asa ca ma veti ierta? Multumesc! Acum fug ca vin bosorogozaurii peste mineeeee, Ajutooor!
Costica Bisag. pe 22 Martie 2018, 07:52
#13
Filosofica.
Cat de actuala este vechea fabula cu greerile si furnica, adaptata epocii moderne de catre acelasi savant Traian Basescu:

Cand vine iarna si gerul/

Beleste p**a soferul/

Si maistrul si inginerul/

Si cel care-ndoaie fierul/

Poti sa faci slujbe cu popi/

Ca prostii tot dau in gropi.
ILIE DE LA SCULARIE. pe 21 Martie 2018, 11:29
#12
Hop si eu!
Cum vad ca apare un comentariu al tizului cel mic, sar si eu din balarii sa arunc cu cacat pe ventilator, numai ca eu, ca specialist veritabil in tehnica, arunc cacatul din lateral si nu-i stropesc decat pe fraieri. Acum, LASAND LA O PARTE BASCALIA-IRONIA-GLUMA, ZIC ASA:STIMATE DOMNULE CUCLEA, TE ROG SA MA CREZI CA, VAZAND STAREA DEZASTRUOASA A DRUMURILOR DIN ORAS, N-AS VREA SA FIU PRIMAR NICI DACA MI S-AR DA I00.000 EURO PE LUNA SI MI S-AR ASIGURA IMUNITATE PE VIATA SI GARANTIA CA PE LUMEA CEALALALTA VOI AVEA UN LOC ASIGURAT IN RAI. IN PLUS, ONORATE CONSILIU LOCAL, VREU SA VAD PE UNDE SCOATETI CAMASA CU PROGRAMUL DE REABILITARE A UNOR STRAZI?!BANII ALOCATI NU AJUNG PENTRU REFACEREA DRUMURILOR DISTRUSE. ACUM VEDEM CATA DREPTATE AVEA CEL MAI MARE POLITICIAN SI FILOZOF AL EPOCII MODERNE, TRAIAN CEL BASESCU: IARNA NU-I CA VARA!

Ilie de la scularie pe 21 Martie 2018, 10:41
#11
@Dan
Dacă te-a mâncat undeva ... Am mai dat unuia de categoria ta un sfat, care ți se potrivește și ție de minune: atunci când pui căcat pe ventilator cu gândul să faci pe cineva de căcat, grijă mare să ai să stai pe partea corectă a ventilatorului, altfel singurul care se va face de tot căcatul ești tu leule cu cap de muscă. Și mie mi se pare că matale cam faci pipi contra vântului ....
Ilie de la scularie pe 21 Martie 2018, 10:32
#10
@Emil
REctific, eram în goana calului, cum se spune. Te rog primește scuzele mele.
Ilie de la scularie pe 21 Martie 2018, 10:30
#9
@Emil
Dacă te-a mâncat undeva ....
Emil. pe 20 Martie 2018, 17:20
#8
Lui Dan.
Ma facusi c*rios, cultule la cap si cautai prin tot targul revista Ecouri dunarene, pe care o citesc foarte rar, din simplul motiv ca nu o gasesc; intamplator sau nu, cand aflu eu de aparitia ei, deja s-a dat. Ca nu-ti placu tie acea poezie, este treaba ta personala, cu atat mai mult ca nu esti critic literar. In al doilea rand, dupa cate stiu eu, nu te opreste nimeni sa scrii tu ceva mai frumos si mai profund. Probabil ca tu esti obisnuit cu :genialele creatii" ale "genialului" Mircea Cartarescu, vesnicul propus pentru premiul Nobel si mereu ocolitul de analfabetii din Comitetul (nu stiu daca asa se numeste) premiilor Nobel. Eu daca tot facui rost de revista, citii si hotararile Consiliului local si observai ca toate sunt luate cu unanimitate de voturi! Asa ca, ce mama dracului aveti cu PSD ??( Probabil un medic psihiatru ar putea da niste explicatii competente). Cat despre alte materiale Eminescu zicea ca toate vor fi proaste, cate nu vei intelege.( asa si cu revista si asfaltarea)
Emil pe 20 Martie 2018, 10:59
#7
Pentru unii comentatori analfabeţi.
Eu cred că analfabeţii care postează, sunt cei care plombează străzile. Dacă nu cunoşti limba română, te rog incultule, nu mai face comentarii, că te faci de râs!
Dan pe 20 Martie 2018, 10:55
#6
Ca şi asfaltarea, revista E.D. este tot o peticeală!
Voi ati vazut ultimul numar al revistei ED? PORCARIE MAI MARE NU CRED CA EXISTA IN ACEASTA TARA. Toate articolele sunt lipsite de sens. Informatii copiate de pe internet si scrieri pastate din ziare. Cititi numai, pentru deliciul prostiei noastre, o poezie a uneia Coca de la primarie, despre un dentist care cântă!?... Doamne fereste-ne de mai rău!
Prizonier in libertate pe 20 Martie 2018, 09:17
#5
Cuclea reinventeaza asfaltarea
Piticule,asta e reteta de asfaltare a la Dragnea-TelDrum?Parca se facea cu butelia cu arzator.E din ce in ce mai prost si mai scump.Cat o sa va mai rabde lumea si DNA-ul?Ati reusit sa distrugeti aceste loc*ri si sa goniti tinerii,oamenii,sistematic.De azi inainte,drumurile pe care mergeti si pe care sunteti calauziti sa inaintati,sa fie ca cele pe care le-ati infaptuit voi.Asa sa va ajute Dumnezeu!Continuati cu pomenile pentru asistatii social,cu furaciunile si incompetenta,ca cetatenii sa va cunoasca mai bine felul in care va bateti joc de noi.Nu faceti altceva decat sa aratati adevarata fata a PSD si a membrilor lor.
eU pe 20 Martie 2018, 08:48
#4
Precizare.
Intr-o hotarare a Consiliului local- adoptata cu unanimitate de voturi- se prevedea ca plombarea sa se faca cu cacat, dar si-n acest caz-asa cum se intampla de obicei- s-au facut "mancatorii" si se incearca cu nisip. Daca nu tine, se repeta. Nota: draga "Eu", nu prea le ai cu gramatica; e drept, in primele doua clase primare -cate ai absolvit tu-nu prea se invata asa ceva.
un turnean pe 20 Martie 2018, 05:45
#3
marea asfaltare
fara cuvinte!ce sa ceri unor incompetenti care nu au facut nimic in viata lor!dupa ce ca sunt incapabili sunt aroganti si plini de figuri!aaa,mai au o calitate, sunt gagicari!cine a ajuns sa ne conduca? cuclea,cone,cristea?nimic nu e in firea lui in oras,ce se face este de mintuiala si sa arunce praf in ochii turnenilor!rusine sa va fie!
Eu pe 19 Martie 2018, 22:33
#2
cueuheueslasaamemidd
Niste mizerii de oameni sunteti, ati pacatlit tot tornu magurele cu asfalfaltarile, la alegeri o sa mai luati p..la, fix cum am luat noi asfaltarea!!! Multaaaa M...EEEEEE
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.