Ultima ora: Familia Dragnea si slugile de la Hotel Turris. Cat de prost sa fii ca sa te umilesti in asemenea hal! Unde este trotuarul de la parcare?

07 Decembrie 2017, 14:50 | 9923 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Hotel Turris.

In parcarea hotelului Turris sunt cateva locuri speciale pentru stapani.

In data de 07.12.2017, ora 14:10 a venit, cu bolidul, Gina, nora jupanului, la Hotel Turris. Cand a ajuns in dreptul parcarii, imediat sluga de la paza s-a dus sa ii ridice fiarele, care marcheaza locurile speciale. Cat de destept trebuie sa fii pentru a te injosi in asemenea mod.

Paznicul a aratat un comportament de sluga fata de o pitipoanca. In alta ordine de idei, unde este trotuarul din dreptul parcarii. Acolo era trotuar, dar stapanii si-au permis sa mareasca parcarea. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
io pe 31 Decembrie 2017, 20:44
#6
ha ha
Mai frate dar suntei chiar prosti??????/orice hotel are parcare si e normal sa puna,,fiarele,, alea sa nu parcheze oricine pt ca nu e parcare publica...Dar ale gheorghe care nici nu stiu ce e ala hotel ce sa zica si ei...Hai La Multi Ani!!!Si nu mai purtati grija caprei vecinului ca a voastra e moarta demult in grajd!!!
M pe 08 Decembrie 2017, 21:48
#5
Stire de rahat fabrikta de milogea
Draga fata sper ca tiai dat seama k boschetarii aia cu muci kre stateau gura cask la tine knd ai parcat au scris asta . Kiar pe colt acolo la hotel Dava vrei eu stiu pe unu din ei si te ajut pup
QWE pe 07 Decembrie 2017, 23:54
#4
pt.O
Care toți,toți proștii analfabeți care iubiți prostia și hoția?Bravo,sunteți ceea ce ne doriți!Continuați să vă arătați măsura valorii voastre,a celor spălați pe ceieri,a puturoșilor și a incapabililor.
O ! pe 07 Decembrie 2017, 23:10
#3
Vai !
Stire de ultima ora ! Sa ne cacam pe voi ! smile)))) cu totii ! smile)))))))))))
adi pe 07 Decembrie 2017, 17:33
#2
A luat si viata
Nici o smecherie un trotuar Dragnea a acaparat tot orasul, vietile oamenilor ptr el nu conteaza,,DAR,,,la Turnu Magurele miting de sustinere lipseste ca de revoltat nimeni nu zice nimic,, FRICA,,,Dar BUCURESTIUL NU E TELEORMANUL are sa cada chiar acum de sarbatori DRAGNEA
anghel pe 07 Decembrie 2017, 15:29
#1
l
dragnea v-a lasat in c.ru gol turnenilor culcati-va la loc acolo
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.