Ultima ora: Instanta suprema respinge contestatia lui Liviu Dragnea si mentine sechestrul pe averea sa.

29 Noiembrie 2017, 23:16 | 5882 vizualizări | 1 comentarii
Liviu Dragnea.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul "Tel Drum", anunta Agerpres.

Mai mult, aici>>hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Craciun Livescu. pe 30 Noiembrie 2017, 07:10
#1
Domnule Cracea Liviu.
In legatura cu hotararea C.L. de aprobare a majorarii pretului la apa potabila, interventiile "contra" ale dvs si ale colegilor dvs mi(ni) se par destul de slabute,fata de sustinerea neconvingatoare si slab argumentata a dlui diredtor Theodor Cosma.Va sugerez ca procesul verbal incheiat cu aceasta ocazie sa fie publicat si pe acest site. Ce va mai sugerez:- Sa atacati hotararea la Contencios Administrativ;- Sa cereti infiintarea unei comisii de control, din care sa faca parte in proportii egale consilieri din cele doua "tabere" care sa verifice cati cetateni si firme racordate legal si ilegal la reteaua de apa potabila n- o platesc.-Sa verificati cata apa se face "cadou"( de ex, in Piateta de langa Victor este o cismea de la care se aprovizioneaza cu apa multi cetateni si firme,inclusiv restaurantul; am vazut carute si autoturisme pline cu bidoane cu care luau chiar sute de litri apa)-Calitatea apei sa fie atestata cu documente pe baza analizelor facute de Directia de Sanatate Publica
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.