Ultima ora: Anunt important pentru mitingistii pesedisti.

28 Noiembrie 2017, 08:52 | 7376 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Miting.

Tinand cont de situatia dificila in care se afla Romania, PSD cheama romanii la proteste.

Toate primariile din Teleorman vor organiza excursii la marele miting de la Craiova. Conform surselor noastre, indemnizatia este in valoare de 150 de lei. Pe langa banisori se ofera mancare si apa plata. Cei care doresc sunt asteptati la primaria din localitate pentru a se inscrie. Atentie, locurile sunt limitate!

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
ilie pe 01 Decembrie 2017, 23:47
#7
da
si c*rul meu e rosu...sa ma pupati in el toti care va urcati in cariciobuze
agentul pe 29 Noiembrie 2017, 05:37
#6
ciuma rosie
vor fi mobilizati obligatoriu cei care lucreaza la Primarie,Apa Serv,lingaii,cei care au facilitati pe ici pe colo! cat despre bani, nu dau bani astia la slugi! administratorii de asociatii,impreuna cu sefi de sectoare,strazi si celule de bloc vor incepe mobilizarea! rusine sa va fie!va mai mirati de cei care conduc asociatiile?slugile psd-ului!
ingrijorator pe 28 Noiembrie 2017, 16:29
#5
chiar nu va pasa?
https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/respectati-ne-suveranitatea-romanii-au-luat-cu-asalt-pagina-de-twitter-a-purtatorului-de-cuvant-al-departamentului-de-stat-al-sua-respectati-statul-nostru-suveran-si-nu-ne-instruiti-cum-sa-ne-gestionam-ipocrizia-sua-cu-privire-la-ingrijorarea-legata-de-ju
l pe 28 Noiembrie 2017, 14:40
#4
l
10 kg de carne de porc
matei pe 28 Noiembrie 2017, 14:36
#3
mitingul sprijinit de baronii din sud
se duc la miting cei care lucrează la primarie si activitațile conexe si cîțiva pensionari în 100 pers care îi duc an de an ca perelini psd nu uițati că electoratul este scadere fost municipiu aktualmente comuna prin binevointa celor care conduc oraul dupa ei dezastru
Maria pe 28 Noiembrie 2017, 12:30
#2
Regret
Inainte de a se urca in microbuz ar trebui sa nu se mai gandeasca la ei si sa se gandeasca la viitorul copiilor si nepotilor lor. Atata valoreaza viitorul copiilor lor?150 ron? Rusine lor.
Auto-moto-velo pe 28 Noiembrie 2017, 09:45
#1
Prostirea electoratului PSD continuă
Ciuma Roșie pune autocarele în mișcare și continuă bătaia de joc la adresa românilor.Ce om normal și onest se va urca în aceste autocare?Slugile și asistații social vor umple mașinile,plin de slugărnicie și cu creierii spălați,vor tremura pentru o cauză numai Dragnea știută.Rușine tuturor celor care sprijină și susțin astfel de acțiuni!O țară frumoasă și bogată distrusă de manip**are,minciună și sărăcire a pop**ației.Poate verifică și DNA finanțarea plus întreaga desfășurare a acestui miting,care nu face altceva decât să pună încăodată,români contra români.Și să învrăjbească și mai mult masa de cetățeni,din ce în ce mai săraci.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.