Noi murim de foame, Dragnea face stadioane.

29 Octombrie 2017, 11:23 | 6426 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Noi murim de foame, Dragnea face stadioane.

Tinand cont de situatia actuala, constructia unui stadion ajunsese o urgenta pentru dezvoltarea viitoare. Nu se mai putea fara un stadion. Tinerii plecau din oras pentru ca nu aveau o arena moderna. Multi turneni se vor intoarce sa se stabileasca acasa. Multumim Liviu Dragnea, sunteti un adevarat conducator responsabil. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Liviu Ceacar. pe 01 Noiembrie 2017, 06:31
#9
Domnule ilie de la scularie.
Recunosc,nu am perfecta dreptate, dar am mault mai multa decat partial; sunt posesori de vile, masini de lux, electrocasnice-ultimul racnet si care, oficial, nu au nici un venit si primesc ajutoare de la stat. Si, va rog sa ma credeti, NU SUNT NICI P.S.D.-isti, NICI P.N.L.-isti. si nu sunt toti ti**ni.
Gogu pe 30 Octombrie 2017, 00:38
#8
Se strange latul
L au parasit toti pensionarii pe Cio-Ban si a ramas numai cu oile lu Daea si cu mortii lu Dady sa le duca chioftele la Jilava ca Nicolae are deja experienta cu sapun
manciurianul pe 29 Octombrie 2017, 15:31
#7
comanda stăpînului a fost stadion nimic alceva
fanariotul dreagnea a dat dispoziție supusilor psd,că intr-o noapte a visat un stadion mareț,si la facut,pt că asta a vrut pe el si slugiile lui nu-i interesează că jumate de magurele nu are apa canal,sau loc*ri de muncă, pe ei îi intereseaza alceva gradomania shock shock
Ilie de la scularie pe 29 Octombrie 2017, 15:02
#6
@Liviu Ceacâr
Parțial sunt de acord cu dvs. Numai că .... mașini, vile, calculatoarea sau alte electrocasnice au și cei care NE CONDUC. Concluzia o trageți dvs.
Dan pe 29 Octombrie 2017, 14:30
#5
Pt.stadion
Da,face stadion pt.Cracea, sa faca antrenament pt.urmatoarele alegeri pt. functia dupa care-i c*rg balele.Ce asazise stiri de rahat!Voi,astia care expuneti numai tampenii, chiar nu sunteti in stare sa prezentati o STIRE!?Se vede cata minte are si Cracea,daca va plateste pt.prostiile astea, pe care le debitati zilnic.In veci nu poate casiga cu prostiile astea!
KKRLI pe 29 Octombrie 2017, 14:24
#4
P T R....
SOIMMULE SOIMULE NICI NU STI CAT DE MIC VEI FIIIII....F....I MO.....L MATII....si AI GRIJA PE UNDE CALCI SI MERGI CA NU AI VIATA BUNA,, F....E IN G..T DE IMPUTIT DE DABULENI'' TE-AI LAUDAT CA NICI PE MATA NU OIERTI SI CRED LA CAT DE PROST ESTI JIGODIE ORDINARA A POLITIEI.
Nu se mai gândește cu capul,ci cu stomacul pe 29 Octombrie 2017, 13:49
#3
Un nou stadion,dar fără echipă,fără sportivi!
Nemernici și tâmpiți sunt cei ce apără astfel de oameni,în general gașca PSD.Au dispărut câteva mari întreprinderi,fabrici,investitori,ați pus ceva în locul lor?Cu simple lozinci și pomeni fără muncă,nu se va vedea mult așteptata prosperitate și semnele de civilizație.Cu asemenea conducători,România este tare bolnavă și se pare că va da faliment.Si odată cu ea și noi și viitorul copiilor noștri.Da,chiar și stadionul.
Madalin Ionita pe 29 Octombrie 2017, 13:22
#2
prostilor
nici cand se face nu va place?
Liviu Ceacar. pe 29 Octombrie 2017, 12:22
#1
Sa te strici de ras!!.
Bai, bembeleior, daca nu sunteti in stare sa dati niste stiri (pe care le gasesti in orice loc in targul nostru), lasati-le pe cele vechi, cum este bancul cu politistii si interlopii si nu mai publicati asemenea imbecilitati. Auzi, natiune, ei au masini, vile, calculatoare si alte elecrocasnice de sute de mii de euro si mor de foame!!! HA, HA, HA, ZISE MATELOTUL! SFANTA PROSTIE!SI VRETI SA NE CNODUCETI!?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.