Foto Atentie, turneni!! Aparitie de senzatie - Masina fara sofer. Politia este obligata sa clarifice misterul.

16 Octombrie 2017 | 5849 vizualizări | 2 comentarii
Masina fara sofer.
Masina fara sofer.

De ceva timp, pe strazile din Turnu circula o masina fara sofer. Politie este obligata sa lamureasca aceasta situatie pentru ca a devenit o problema reala. Toata ziua este vazuta cum da ture prin oras. Unii spun ca se plimba haotic, altii spun ca are un scop, trebuie sa arda gazul.

Comentarii (2) Adaugă comentariu
eu pe 17 Octombrie 2017, 18:37
#2
ne, ne, ne
Mașina fără șofer cred că s-a inventat, nu contează compartativ cu invenţia turnenilor, adică orașul condus de șoferul mașinii fără șofer. Grav de tot! In sc*rt timp o să devină orașul ăsta Aria 52.
Bogdan pe 16 Octombrie 2017, 22:59
#1
Hakerii
Primaru protejeaza hotii care fura banii oamenilor pe internet aia de le zice hakerii dar sunt niste hoti am informatii si Documente,, c*rsul banilor
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.