Jigodia de Dragnea s-a folosit de teleormaneni pentru a pune stapanire pe balta de la Seaca. O sa-i iasa stiucile prin piele.

23 Septembrie 2017, 00:32 | 6956 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Scarba de Dragnea s-a gandit sa-i fie lui bine, de restul sa se aleaga praful. Ar trebui verificat si fondul de vanatoare.

Pe 15 iulie 2013, conducerea Apelor Române a decis, printr-o hotărâre de Consiliu de Conducere, emiterea unui aviz favorabil pentru a transfera două imobile în administrarea Consiliului Județean Teleorman. Opt zile mai târziu, CJ a emis o hotărâre prin care și-a exprimat acordul de a prelua imobilele „Insula Belina” și „Brațul Pavel”. Această hotărâre a fost girată de prefectul de Teleorman, Liviu Dumitrașcu. După această procedură, documentele au ajuns la Liviu Dragnea, atunci viceprim-ministru și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Din această poziție, Dragnea și miniștrii Lucia Ana Varga și Rovana Plumb au redactat o notă de fundamentare pentru emiterea unei hotărâri de guvern care să consfin-țească trocul dintre Apele Române și CJ Teleorman. 

Oficial, se pregătea un proiect social

Cei trei politicieni au justificat necesitatea emiterii unei hotărâri de guvern prin faptul că autorităţile administraţiei publice ale judeţului Teleorman sunt preocupate de existenţa la nivelul judeţului a unor proiecte de dezvoltare durabilă a zonei prin protejarea şi punerea în valoare a patrimoniului natural al judeţului. În acest sens, Consiliul Judeţean Teleorman a depus la Agenția de Dezvoltare Regională Sud Muntenia (în cadrul pachetului de proiecte pentru etapa 2014-2020, cu finanţare din fonduri europene) fişa proiectului “Reabilitarea şi valorificarea cadrului natural al zonei Dunării-Insula Belina-Braţul Pavel, comuna Seaca, judeţul Teleorman”.

Astfel, conform notei de fundamentare, pe Insula Belina și Brațul Pavel trebuia să fie implementat un proiect cu caracter social. Acesta cuprindea: o tabără de vară pentru elevi, tabără de creație pentru pictură și sculptură, complex sportiv de canotaj, volei, baschet, handbal, fotbal, pescuit sportiv și tenis. Trebuia să se mai construiască un complex turistic format din hotel, căsuțe, bazine de înot și pensiuni, pista de biciclete Seaca-Turnu Măgurele, port pentru ambarcațiuni ușoare și de croazieră, aquaparc, drumuri de acces și infrastructură rutieră, dar și amenajarea unei zone pentru plajă. 

Și turismul urma să se dezvolte

Prin acest proiect se urmărea creșterea locurilor de muncă, dar și a numărului de turiști. „Prin realizarea proiectului pe cele două insule se va diversifica oferta turistică în urma construirii unei infrastructuri turistice şi de agrement, se vor crea condiţii pentru tineri pentru petrecerea timpului liber, desfăşurarea de competiţii sportive, realizarea unor spaţii pentru desfăşurarea de evenimente culturale, sportive şi educative”, se mai menționează în nota de fundamentare. 

Cu o așa justificare asumată chiar de vicepremierul Liviu Dragnea, dar și de miniștrii Lucia Varga și Rovana Plumb, documentul a fost aprobat printr-o hotărâre de guvern de către premierul de atunci, Victor Viorel Ponta. Documentul guvernamental a fost contrasemnat tot de inițiatorii afacerii. Adică de vicepremierul Liviu Dragnea, de Rovana Plumb – în calitate de ministru al Mediului și Schimbărilor Climatice, dar și de Lucia Ana Varga, în calitate de ministru delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură.  

Mai mult, aici >> romanialibera.ro 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Firicel pe 17 Octombrie 2017, 20:35
#7
Hotul
Pai asa a facut si cu fondurile de vanatoare imputitul asta de nu putem sa mergem la iepuri
eu pe 25 Septembrie 2017, 11:58
#6
#grozavu
Nu imi place să jignesc, nici să răspund la "adâncile cugetări". Fac o excepţie in cazul anelidei "grozavu" ai cărei neuroni sunt certaţi intre ei. Adaug, spre stiinţa grozavanelidei că respectivul vierme are numai doi neuroni, unul in cap, celălalt in partea opusă.
Bogdan F. pe 24 Septembrie 2017, 11:28
#5
Ilie,din pacate,ai dreptate
Dar hai sa punem si degetul pe rana.Pai veneticii astia nu s-au adus unul pe altul?Nu s-au sustinut si promovat unul pe celalalt.Si toate astea cu ajutorul secaturilor ramase sa vietuiasca la limita civilizatiei si a subzistentei,inghitind minciuni si stand cu mana-ntinsa la pomenile promise de Dragnea si PSD.Din 1992,ne conduc aceeasi oameni cu aceleasi naravuri.Oamenii de valoare si care aveau un oarecare potential si pregatire,in orice domeniu,au ales calea pribegiei prin loc*ri ceva mai banoase,mai linistite si mai civilizate.Azi,judetul a ajuns o masa amorfa de adormiti si visatori,la limita saraciei si a intelegerii realitatii care ii inconjoara.
Ilie de la sculărie pe 24 Septembrie 2017, 08:09
#4
@Grozavu
Dar tu de unde ești de loc măi leule cu cap de muscă? Fac pariu că ești provenit aici din cine știe ce fund de Moldovă sau Oltenie. Azi măi cap de cretă, în anul 1990 orașul ăsta avea primar liberal. Auzi? Liberal. Pentru că orașul încă mai avea nostalgia capitalei de județ, așa cum a fost până la venirea ciumei roșii, care v-a adus aici să aveți după ce bea apă, că la voi urla sărăcia și foamea ca sirena lui Roaită în 33. A, și încă ceva acefalule, orașul ăsta, județul ăsta au ajuns în halul în care a ajuns datorită faptului că a fost condus de venetici, nu de localnici. Poți compara un Bildirescu sau Hagiescu cu Mohanu? Asta dacă știi cine a fost Bildirescu sau Hagiescu. Fac pariu pe că habar n-ai.
prostu satului pe 23 Septembrie 2017, 21:48
#3
teleromania
Va teleormaniza toata tara si voi doar comentati in functie de zona darprosti sunt peste tot pe unde se "voteaza" liber.....adica in toata tara mai putin zonele cu acces la informatie si chiar si acolo....

Grozavu pe 23 Septembrie 2017, 16:32
#2
Teleormanul cacacios
Un judet de cacat, condus de analfabeti, koorwe, ti**ni si hoti, Dragnea este emanatia lor!!!!Huideo mai bagabontilor!!!
Eu pe 23 Septembrie 2017, 15:07
#1
Prostia e la ea acasa
La cat de prosti sunt cetatenii din Turnu Magurele,astia se pisa pe ei, si ei tot tac si ii voteaza. Sa le ia tot ca tit nu misca nici un deget. Isi merita soarta. Au ajuns de rasul intregii lumi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.