Drama - un copil din Putineiu a murit in timpul orei de sport.

21 Septembrie 2017, 14:49 | 7811 vizualizări | 1 comentarii
Drama - un copil din Putineiu a murit in timpul orei de sport.

Un băiat de 9 ani, elev în clasa a II-a la Şcoala Gimnazială din Putineiu, a decedat în această dimineaţă, în timpul orei de Educaţie Fizică şi Sport.

Conform cadrelor didactice, copilul a ajuns mai târziu la ore, din cauză că nu terminase tema la matematică. Şi-a lăsat ghiozdanul în clasă şi a mers la joacă, pe terenul de sport.

După câteva minute a leşinat. A fost transportat la cabinetul medical din comună. În acelaşi timp, învăţătoarea a sunat la 112. La cabinet au ajuns şi părinţii copilului, care nu au mai avut răbdare să sosească Ambulanţa şi au plecat cu băiatul la Spital.

Pe drum, s-au întâlnit cu echipajul de salvare. Copilul era deja în stop cardiorepirator. Medicii au început manevrele de resuscitare, reuşind să-l stabilizeze. Ulterior, a intrat din nou în stop cardiorespirator. În ciuda eforturilor depuse de medici, băiatul nu a mai putut fi salvat.

Conform ISJ Teleorman, copilul a fost consultat de medicul de familie, la început de an şcolar, fiind declarat APT pentru SPORT. Însă, de la dosar lipseşte adeverinţa. Profesorii de la Şcoala din Putineiu au precizat că documentele urmau să fie trimise unităţii, în zilele următoare.

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
.... pe 28 Septembrie 2017, 17:12
#1
...
DOAMNE FERESTE, DAR, DACA ASA ERA SA SE INTAMPLE,PUTEA FI SI LA ORA DE MATEMATICA, ROMANA, DESEN, ETC...

DE CE TREBUIE SA ARUNCAM VINA PE ORA DE EDUCATIE FIZICA...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.