Aici sunt banii teleormanenilor - Seful CJ impreuna cu 40 de primari si alte oficialitati din Teleorman au scapat din ultimul atentat de la Bruxelles.

21 Iunie 2017, 22:40 | 8385 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Bruxelles

Stirea este cea din titlu. Foarte interesant este numarul celor din delegatie. Banii sunt de la fiecare primarie, doar nu credeti ca din buzunar. De ce se duc niste prostovani la Bruxelles. Se duc vaci si se intorc boi. Noroc cu atentatul fiindca nu aflam de aceasta escapada. Toti dobitocii se duc la Bruxelles de parca ar fi la Bucuresti. 

Clipe de groază pentru președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, dar și pentru viceprimarul Alexandriei, Ioan Augustin. Cei doi, împreună cu mai mulți primari din județul Teleorman, s-au aflat în capitala Belgiei în momentul în care un bărbat a detonat explozibilul pe care îl avea asupra lui. În acel moment, delegația română se află în pauză, într-un restaurant din piața centrală din Bruxelles. În scurt timp, oamenii au început să fugă panicați și să se adăpostească în restaurantele și magazinele din zonă.

Oficialii teleormăneni sunt bine
Viceprimarul Alexandriei, Ioan Augustin ne-a mărturisit că toți cei din delegația teleormăneană sunt bine.

”Noi eram la un restaurant din piața centrală, departe de gară. Coincidență sau nu, la un moment dat toată lumea din piață a luat-o la fugă încercând să se adăpostească în restaurante și magazine. S-a creat panică peste tot. Nu știam ce se întâmplă. Ne-am trezit cu foarte mulți cetățeni și în restaurantul unde ne aflam!

Am aflat imediat ce am ajuns la hotel ce s-a întâmplat la gară. Cam asta e, suntem cu toții bine!”, ne-a mărturisit viceprimarul Alexandriei.

Atentate în capitala Belgiei
O explozie de proporții reduse a avut loc marți seara în gara centrală din Bruxelles, iar militarii care patrulau în zonă au neutralizat un suspect. Procuraturii au confirmat abia după câteva ore de la incident că suspectul a decedat și că nu sunt alte victime — nici morți, nici răniți.

Poliția nu precizase inițial dacă termenul „neutralizat” însemna că individul a decedat. Agenția de presă Belga, preluată de AFP, a relatat că focurile de armă asupra suspectului au fost trase în jurul orei locale 20.30, iar după mai mult de două ore, el se afla încă pe jos, nemișcat, în timp ce geniștii verificau dacă mai are asupra sa explozivi.

Imediat după explozie și focurile de armă, poliția a golit piața și gara centrală din Bruxelles și a înconjurat zona, iar compania feroviară a anunțat întreruperea traficului în gară. După mai mult de o oră, centrul de criză care coordona intervenția a anunțat că situația este sub control.

sursa: infotr.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
ion pe 23 Iunie 2017, 11:35
#5
E FOARTE, FOARTE GREUU
E greu sa faci presa de scandal, doar din ura, prinde la analfabetii care o citesc pentru a se "informa". Copiati cu punct si virgula din ziarul mara, doar atat si denaturati informatia.Pentru orice stire ar trebui sa ai trei surse. Tu ce ai "gazetarule"? Iti spun eu,ai psihoza.

Sigur de plimbarile astora ii ardea lui dragnea. Fratilor voi ati auzit de europarlamentari si colegiu in care isi exercita madatul, de obligatiile acestora de a-si duce angajatii institutiilor din colegiu in vizite la parlamentul european si in tarile membre UE pe cheltuiala parlamntului european? Nu aveti cum sa auziti, alcolista de macovei probabil bea votca si deconteaza cheltuieli de cazare si transport si pe voi va lasa sa muriti crapand de invidie si prostie snake vampire
izzy pe 22 Iunie 2017, 16:49
#4
atentatul de la bruxelle a fost revendicat de dragnea
Pentru ca nu l-au luat si oe el la bruxelle dragnea a comandat atentatul.
itic pe 22 Iunie 2017, 10:32
#3
Distractie pe banii fraierilor.
Nu v ar mai rabda pamantul si cerul si spiritele inaintasilor nostrii!Poporul moare pe strazi,ulite de inanitie,medicamente,sau imultit cazurile de tbc,cancer,si scarbele psedeului merg la plimbarica .Huidhu,oarba dupa voi!
strul pe 22 Iunie 2017, 09:59
#2
sper ca e clar tuturor
Ăștia fac turism pe banii noștri. Doar fraierii de votanți ai psd nu au înțeles asta.
legionarul pe 21 Iunie 2017, 23:08
#1
Mai bine atentatorul,se afla langa ei.
De fel sunt credincios si nu doresc moarte aproapelui meu .Dar in cazul de fata ptr slugile lui Dracnea o lacrima nu trebuie varsata .Cum este posibil cand tara se afunda in saracie ei merg la plimbare?Dar ce da mai comentez ca ma luat durerea de cap .Numai un razboi civil scapa tara de nenorocitii astia!Noua romanilor si daca incep astia de rosu sa ne trimita la canal nu mai ripostam .Am ajuns sa traim intro letargie din care nu mai iesim .Suntem judetul cu cele mai putine loc*ri de munca si scarbele astia se duc,vezi doamna pentru experienta .Si ma intreb,oare cu ce idei vin ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.