Primaria Turnu Magurele distruge in loc sa construiasca - ne scriu cititorii.

26 Aprilie 2017, 09:08 | 6435 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele distruge in loc sa construiasca - ne scriu cititorii.

Anut trecut, inainte de alegeri, Primaria Turnu Magurele a asfaltat strada de la cimitirul din Odaia. Bolovanii scosi de acolo au fost dusi pe vale pentru a reabilita un drum. Dupa cum se poate observa in foto cea mai mare parte dintre pietroaie formeaza o gramada uriasa. O alta parte a fost imprastiata pe drum numai ca acel drum a fost distrus.

Daca bolovanii au fost scosi pentru ca nu sunt buni la cimitir de ce se au fost adusi pe vale?! Singura solutie, deocamdata, pentru reabilitarea drumului este piatra cum s-a pus pe strazi. Daca se vrea se poate folosi si un utilaj care sa niveleze pamantul. Rugam Primaria sa intreprinda ceva pentru ca pana acum drumul a fost didtrus in loc sa fie reabilitat.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
virgil pe 24 Martie 2018, 16:45
#2
multa coruptie mai multa decit va imchipuiti
in turnu inca mai pluteste fostta sec*ritate
un magurean pe 28 Aprilie 2017, 16:12
#1
d-le primar si periferia conteaza
toate îs bune si frumoase,țin să aduce la cunostința că si noi din zona magurele,platim taxe si impozite,si noi meritam aPA CANAL SI ALTE DOTARI MINIME DINZONA 2 A MAGURELI CE SĂ FACEM SĂ ASTEPTĂM ALTE ALEGERI SI PROMISIUNI DESARTE ALR TALE CĂ VE FACE SI DREGE ESTI LA AL2 MANDAT CE MAI ASTEPȚI APUCĂTE DE TREABA SI ÎN ZONA 2 FĂ TOTUARUL PE LIBERTĂȚI AI BANI AI FONDURI SI CONDUCEREA NU MAI DA COTIȚĂ snake
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.