Ciocu' mic, săracilor, că s-a întors Dragnea din Maldive!

20 Aprilie 2017, 13:47 | 6419 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Ciocu' mic, săracilor, că s-a întors Dragnea din Maldive!

Ziarul Adevărul a publicat aceste imagini cu domnul Liviu Dragnea istovit, după ce a urcat Golgota din Maldive cu prilejul sfintelor sărbători de Paști pe care voi le-ați petrecut, în cel mai fericit caz, pe DN1.

Deci gata, a venit nea Liviu din Maldive, azi doarme, să se refacă după crucificare, și de mâine să te ții reforme! Uitați-vă la el, e clar, cât a stat acolo, sus, în avion, s-a găndit doar la programul de guvernare - s-a concentrat și și l-a amintit pe tot, că mai uitase o parte din el de la ultima minivacanță în Brazilia. 

Mai mult, aici>>kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
HABHAB pe 22 Aprilie 2017, 23:21
#4
Mai Fratilor !!!
Am fost, eu, personal prin spitalcu cineva la interne si ce am auzit !!! la et 3 unde este Dumitru l-am auzit frate cum tipa sau racnea la niste biete fete asistente cred ca deastea noi cum le certa pe hol de parca era spitalul lu inu al statului sau al primariei. ce respect sa mai aiba ele in prezenta pacientilor cu un asemenea hal de medic numit dr dumitru. chiar nu se poate lua masuri asupra lui de catre cei din conducere. ce siu eu este ca ie pensionar si tot mai lucreaza,oare cine il mai accepta in spital,pe Enache l-au trimis acaa imediat cum sa pensionat pe el de ce il mai tine-ti. oare o vrea sa ia-sa decat maturt de cei de la social - 416.D.le Ivan iti place asa comportament al asa zis dr D-tru. Trimitel si pe el acasa ca pe Enache nu.l mai tine.Vor veni dr dupa ce nu va mai fi el in spital. Las-ne dumitrule ca ne-ai plictisit cu medicina ta si comportamenul tau care se lasa de dorit....
Spaniolul pe 21 Aprilie 2017, 10:11
#3
SOARTA LUI COSTEL COMANA !!!
Să-i dea Dumnezeu lui ce ne-a dat și el nouă,teleormănenilor.Lui și celor ce i-au stat aproape și l-au ajutat la furat și i-au lins mâinile.Se spune că Dumnezeu nu bate cu parul.Istoria se va repeta și pentru cei ce s-au crezut dumnezeii României.
manciurianu pe 20 Aprilie 2017, 18:43
#2
dreagne devalizatorul de buget
de alți cu ponoasele cei care au votat psd si el dreagnea jefuitorul bugetului cu foloasele,votanți li-se a dat 5% SI IA MÎNCAT INFLAȚIA SI EL A CÎSTIGAT MILIOANE AVANTAJ SATRAPUL cool hmm
vifor pe 20 Aprilie 2017, 14:10
#1
dragnea sau cracea ?
Si unul si altul gandesc la fel,furtul banului public .Pana acum dragneanu nu a iesit cu o propunere pentru al atrage pe cracea de partea lui .Altfel omul ar fi schimbat barcuta .Se lauda la toti credulii ca i s ar fi propus secretar de stat si ar fi refuzat .O clasa politica in slujba interesului propiu,niste ordinari cu apucaturi de mari mosieri .Un taran si un rudar !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.