PNL Teleorman, un partid care imita opozitia.

18 Aprilie 2017, 09:53 | 4997 vizualizări | 26 comentarii
Car Universal
PNL Teleorman, un partid care imita opozitia.

Eugen Pirvulescu, presedinte PNL Teleorman, este vandut cu totul lui Dragnea. Opozitia facuta de Pirvulescu este ceva ce nu se percepe la nivelul judetului. Partidul se indreapta cu pasi repezi spre o pozitie deloc onorabila. Ce se poate spune despre PNL Teleorman?

Recentele scandaluri dezvaluite de ziaristi din presa centrala au fost preluate la nivel local numai de turnucustiri.ro. Niciun organ de presa al opozitiei din Teleorman nu relateaza despre dezvaluirile incendiare in care jupanul este subiectul central. 

Citeşte şi
Comentarii (26) Adaugă comentariu
. pe 01 Mai 2017, 13:16
#26
.
-NU STITI,CA,LUI GIGI TEICAN,I SE SPUNE:"GIGI MINCINOSUL?"
Ilie de la scularie pe 25 Aprilie 2017, 22:41
#25
@Dinamo
Iar răspuns greșit! Nu mai insist, bine că sunt Claudiu Crăcea, nu Decebalus per Scorillo în pauzele in care nu sunt colegul lui Zgonea - Mihai Viteazul. În alte ordine de idei, chiar nu mă intesează cine trebuie să fie acel lider. Apropo, îți vînd un pont: PNL și PNȚ au murit în 1946. Concluziile le tragi tu.
Dinamo. pe 25 Aprilie 2017, 07:13
#24
"ilie de la scularie"
1-Dumneata ai prieteni?( cati si ce profesii au-nu trebuie sa le dai numele!).

2-Daca nu esti Cracea Claudiu, atunci precis esti... Claudiu Cracea.

3-Dupa parerea dumitale, CINE AR TREBUI SA FIE PRESEDINTELE P.N.L. TELEORMAN? DAR TREBUIE SA VII CU ARGUMENTE SERIOASE, NU CU GARGARA IEFTINA!
Ilie de la scularie pe 24 Aprilie 2017, 15:39
#23
@Dinamo
Raspuns gresit! mai ai dreptul la doua incercari.
Dinamo. pe 24 Aprilie 2017, 06:11
#22
Foarte sigur.
ilie de la scularie este Cracea Claudiu!
S.Holmes pe 23 Aprilie 2017, 07:10
#21
rugăminte
Vă rog frumos încetați cu jignirile!Apelați la partea bună din voi.Scoateți frumosul din umbra deasă (întunecată), din suflet...
Ilie de la sculărie pe 22 Aprilie 2017, 13:52
#20
@Sherlock Holmes
Partea proastă e că tu ai ieșit din p***da mă-tii. Dacă mămica ta a avut accese de zoofilie, nu era obligată totuși să te nască. Avortul era o opțiune la îndemână in aceste cazuri.
S.Holmes pe 22 Aprilie 2017, 08:18
#19
corect de aflat
#10 este diferit de #17.

#10 nu a jignit pe nimeni.

Aici se vede caracterul românului: patima dezbinării!

Şi...abia că ne-am urat: Paşte fericit!

Grea boală, patima!

Ilie de la sculărie pe 22 Aprilie 2017, 07:57
#18
@Sherlock Holmes
Mein Liebe und Grosse Idioten Kamerad, ca să-ți dai seama că ești prost, trebuie să fii suficient de isteț să poți face asta. Alții ca tine trăiesc toată viața cu iluzia că toți sunt proști, pentru că nu-i așa, tu ești singurul deștept de pe planeta asta. Băi găgăuță, doar prostul autentic se crede miezul din dodoașcă. Fiindcă tot pomeniși de exc*rsia la origini, ce-ar fi să ne faci tuturor un bine și să te duci matale direct în p***da mă-tii? De asigurarea că nu mai ieși de acolo să ne mai poluezi cu damful tău de prost mă acup eu. Am văzut la un veterinar cum se coase, și nu mi s-a părut deloc dificil. Chiar o să-mi facă plăcere să te știu în siguranță, și noi să respirăm aer c*rat. Hai sictir!
Sherlock Holmes. pe 22 Aprilie 2017, 06:45
#17
Lui ilie de la scularie.
Parafrazand titlul articolului, se poate spune ca TU NU FACI PE PROSTUL, CI ESTI UN PROST AUTENTIC, UN FEL DE ETALON AL PROSTIEI! DACA-MI MAI ADUC BINE AMINTE, ACUM CATIVA ANI, CINEVA SCRIA CA PENTRU A TE POTOLI, CEA MAI BUNA PROCEDURA TERAPEUTICA ESTE SA TE BAGE-N PIZDA MATII SI SA TE-NCUIE ACOLO!!! SUBSCRIU, SUSTIN SI SEMNEZ PREZENTA DECLARATIE.
Ilie de la sculărie pe 21 Aprilie 2017, 19:17
#16
Amice, dacă n-aș bănui la tine ceva patologic, aș sune că ești stupid. Placa asta am mai auzit-o dar sub altă semnătură, însă stilul, dar mai ales inconfundabilul damf de prost te dau de gol. Ești unul și același idiot, dar sub alt pseudonim. Umorul și ironia presupun ceva zbârcituri pe creier, ceea ce nu e cazul la tine. Repeți aceeași placă precum un papagal (ceea ce ești de fapt).
Craceanu Caudilo. pe 21 Aprilie 2017, 16:54
#15
lui ilie de la scularie.
Nu esti deloc istet, bibicule. Te tot lauzi ca-l stii pe cel care te ia la misto, dar n-ai cum SA-L CUNOSTI, PENTRU CA SUNT MAI MULTI MISTOCARI(multi si destepti), DINTRE CARE UNII STIU CINE ESTI, IAR ALTII HABAR N-AU: TE IAU IN TARBACA, ASA DE DISTRACTIE!. ADEVARUL ESTE CA TU NICIODATA N-AI SPUS CEVA INTERESANT!.MAI BINE TACI, DU-TE-N PARC SI JOACA TABLE (sahul e prea greu pentru tine)
S.Holmes pe 21 Aprilie 2017, 07:57
#14
păcat...!
Da, păcat! Eu aveam o părere bună de transmis despre personaj.

Dincolo de păreri, celor nemulțumiți, numai de bine!
Ilie de la sculărie pe 20 Aprilie 2017, 17:50
#13
@Sherlock Holmes
Ntz! Plângi la mormânt străin. Il știu pe tip. Are alte preocupări. In schimb te știu eu cine ești. Si o să-i fac cunoscută identitatea ta, nu de alta, dar să fie mai atent cu cercul de prieteni.
Duhul lui Arthur Conan Doyle. pe 20 Aprilie 2017, 16:36
#12
Lui SHERLOCK HOLMES.
Serlache, cred ca te inseli cu Gigi Teican( nu jur pe cruce, dar nici nu cred!) Mai degraba ilie de la scularie este claudiu cracea. Dar, oricine ar fi, este o LEPADATURA!
ilie pe 20 Aprilie 2017, 13:04
#11
pentru Sherlok
Sa ma sugi de madular daca vrei un comentar!
Sherlock Holmes pe 20 Aprilie 2017, 11:27
#10
certitudine
Ilie de la sculărie este Țeican Gigi, asistent medical!!!
Moise pe 20 Aprilie 2017, 10:18
#9
Cracea ignora BPL
După cum știți se fac alegeri pentru functia de presedinte al PNL Teleorman. Nu s-au consultat membrii BPL local cu privire la delegatii care participă la acest eveniment.Constatam inca odata dictatura de partid a domnului Cracea.O adevărata cooperativa la care face referire " ellideromahimo" ori de cate ori are ocazia.Delegații, oameni fara sira spinării in pesoana lui Iulica zis Sfântul de Crangu dar care calca in strachini si ignora cele zece porunci ale lui Moise si doamna Bulac păcălita de domnul Cracea care ia promis functia de consilier local prin retrsgerea sa fiind un om bogat.Asta denotă lipsa de democratie si transparenta in BPL.Sa nu creada cumva ca va mai fi sustinut sa devina candidatul etern.
TURNEANU. pe 19 Aprilie 2017, 16:36
#8
Pentru ilie de la scularie.
Pe cand traia amaratul de Sorin Duma, eram in stare sa bag mana-n foc ca tu esti...el. Dar cum nu cred in strigoi si reincarnari si, avand si ceva fler de detectiv, cred ca am dedus cine esti.( pentru ca nu sunt pe deplin sigur, ma abtin sa-ti dau numele!) Dar, cum STILUL TAU DE EXPRIMARE, IN SCRIS SI PRIN VIU GRAI, ESTE UNIC SI INCONFUNDABIL, SUNT DESTUL DE MULTI LIBERALI SI NELIBERALI CARE TE STIU CA PE UN OM CU CARE NU SE POATE STA DE VORBA, II LAS PE EI S-O SPUNA. SAU, POATE NE SPUNE........CRACEA?!
Fitofag. pe 19 Aprilie 2017, 16:10
#7
Dreptul la replica.
Da,recunosc ca am fost la Danut dupa alegeri dar sa ii intreb de sanatate si sa ii spun ca nu am facut campanie asa cum si a dorit Cracea,deoarece eu si asa eram urat de odaieni .Motivul,puneam apa in vinul din campania electorala,recunosc cu mana pe vestonul de turnator pe cate il mai am in dotare .Cracea ma propulsat pe functia de vicepresedinte neintreband pe nimeni din partiddoar imi era dator de la chiolhanurile tinute la mine pe mosie .Pe cuvantul meu de turnator daca nu este asa !
liberali sau pdelisti? pe 19 Aprilie 2017, 09:06
#6
adevarul.
Chiar sa nu intelegi spiritul inaintasilor liberali ? Pasemne ca nu .IN organizatia orasului nu este un liberal pur sange doar o adunatura care urmareste interese in frunte cu ayatolahul Cracea .Ei sunt in slujba psdeului si nimic mai mult .
Bratianu . pe 19 Aprilie 2017, 08:58
#5
minciuna la ea acasa.
CRACEA,vorbeste despre Cooperativa,cand la el in partid sunt oameni care sunt cu asa zisa cooperativa .Mai nou il propulseaza pe fitofag ca vicepresedinte al pnleului .Acest turnator care face deservicii partidului,dupa alegerile de la primari da dus la Danut da si ofere servicile avtualului primar spunand ca sa saturat de Cracea .Recompensa lui Cracea il pune vicepresedinte de partid si intreb monser unde este cooperativa daca nu la tine in partid ? Punel pe fitofag sa jure pe carte sfanta sa vedem daca
Ilie de la scularie pe 19 Aprilie 2017, 07:22
#4
@Turnean
Și cine face opoziție mon cher? Ăla cu privirea vraiște și gașca lui?
TURNEANU pe 19 Aprilie 2017, 06:42
#3
Titlu incorect!
PNL Teleorman- si nu numai!- nu imita opzitia, ci SIMULEAZA CA AR FI IN OPOZITIE! In realitate NICI MACAR NU STIE CE ESTE, PARTID, GASCA, SAU UN BAU-BAU IMATERIAL?! UNDE ESTE SPIRITUL LUI ION I.C. BRATIANU?? Jalnic partid in care nulitati si gainari ca cracea vor sa conduca!
X-Man pe 18 Aprilie 2017, 22:07
#2
FDT
Nu din cauza oportunismului au plecat. Au fost la guvernare doar 2-3 ani față de 15 de opoziție și nu le-a convenit ca toți PD-știi în frunte cu Crăcea după ce au guvernat împreună cu PSD în 2009-2010 apoi împreună cu UDMR și i-au făcut albie de porci când au intrat în opoziție în 2012 chiar pe site-ul ăsta a lui Crăcea sa vină apoi să se așeze în conducerea filialei fără sa întrebe pe nimeni și fără să aibă vre-o înclinație spre liberalism, ei fiind un partid de gașcă. De altfel din toată filiala Turnu Măgurele nu a rămas nici un liberal chiar dacă mulți nu au deținut niciodată vre-o funcție în administrație, au făcut politică din convingere.
FDT pe 18 Aprilie 2017, 11:26
#1
PNL-istii-multi oportunisti !
Foarte multi fosti membri PNL au trecut in barca ALDE,adica au pupat mina PSD.Oportunistii care fug dupa functii si ar fi in stare sa voteze si cu UDMR,numai sa aiba functii de conducere.Pe care evident nu le merita si pentru care nu au pregatirea necesara.Politicul de cumetrie va distruge si ultima urma de democratie și meritocratie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.