Catre autoritatile statului: Cand aveti de gand sa va faceti datoria si sa cercetati infractorii din domeniul braconajului?

13 Martie 2017, 10:34 | 4404 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Turnucustiri.ro trage un semnal de alarma referitor la complicitatea oamenilor legii cu braconierii.

Turnucustiri.ro trage un semnal de alarma referitor la complicitatea oamenilor legii cu braconierii. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
SA NE UNIM...DOAR UNITI VOM INVINGE ! pe 26 Martie 2017, 22:23
#6
NU VA FIE FRICA. TREBUIE SA NE UNIM
-SUNT DE ACORD CU N.P.,DEOARECE,DE ZECI DE ANI,SE PRIMESC BANI LA PRIMARIE PENTRU CAINII COMUNITARI. INSA, NU I-A VERIFICAT NIMENI,DEOARECE, SUNT MANA IN MANA CU TOTI.MAFIA NOASTRA ESTE MAI NUMEROASA DECAT CEA DIN SICILIA.

-PRIORITAR,AR FI,CONSTRUCTIA UNOR FABRICI,UZINE,IN LOCUL CELOR DEMOLATE,PENTRU A SE CREA LOCURI DE MUNCA IN ORAS.

-SA SE REINFIINTEZE I.C.I.L, FABRICA DE MOBILA, FABRICA DE CONSERVE(AVEM TERENURILE UNDE ERAU FERMELE),IRIGATIILE SA REDEVINA UTILE,CANALELE SA FIE UMPLUTE CU APA,SI OAMENII SA UDE TERENURILE...

-AVEM MULT DE LUCRU LA NOI IN LOCALITATE,TREBUIE DOAR PROIECTE APROBATE DE CATRE CEI CARE SUNT LA PRIMARIE.

-DACA NU VOR,ATUNCI...SA DEMISIONEZE...
Turnean pe 19 Martie 2017, 20:17
#5
Nepasare
Dl. Primar tace si se face ca nu vede nu aude a uitat de promisiuni de obligatii de lumea care la votat si acu se face ca ploua inainte iesea in centru si vb. Cu lumea acum nu il mai vezi pacat nu se vrea nu se face nimic lumea ca de obicei ramine proasta mergeti la vot
MAGUREANU pe 18 Martie 2017, 07:12
#4
Cine controleaza parte isi face !
Dintre oamenii legii implicati in braconajul piscicol este Gurita Ionel inspector piscicol un apropiat al domnului deputat ICA CALOTA !!!
L.M.U. pe 14 Martie 2017, 06:29
#3
De acord cu N.P.!!!
Dragul meu, sper ca VEI FACE CEEA CE AFIRMI! ITI SUGEREZ INSA CA SA TE ADRESEZI SI GUVERNULUI. DACA ESTE SA FIM IMPARTIALI. PAREREA MEA ESTE CA TREBUIE DIZOLVAT SI CONSILIUL LOCAL, CARE ESTE O SLEAHTA DE INCOMPETENTI, SI ORGANIZATE NOI ALEGERI.CAINII COMUNITARI SUNT SI PE SRAZILE LOR SI-N DRUMUL LOR, IAR EI, CA NESIMTITII, SE FAC CA NU-I VAD! ZICI CA VREI SA TE ADRESEZI DSVSA TELEORMAN; ZAU CA MA FACI SA RAD! PAI, MATA NU STII CA SUNT NISTE CORUPTI, INCAPABILI SI BETIVANI CARE NU FAC NIMIC, DAR TRAIESC BOIERESTE PE SPINAREA NOASTRA?! IN PIATA AU UN BIROU LANGA MAGAZINUL PROFI, DAR CAINII SE PLIMBA NESTINGHERITI PRINTRE TARABELE CU ALIMENTE. LA FEL CA IN PARCULETUL "TUDORICA". AI IDEE CAM CE CANTITATE DE RAHATI DE CAINI AU STRANS CEI DE LA SALUBRITATE DUPA CE S-A TOPIT ZAPADA? CAT PRIVESTE DNA, NU STIU CE SA ZIC, S-AR PUTEA SA SPUNA CA NU-I DE COMPETENTA LOR. TREABA LOR ESTE SA FABRICE DOSARE PENTRU FAPTE NEREALE, DAR CU SUBSTRAT POLITIC, NU PENTRU MARI HOTII! EU ITI UREZ SUCCES!!
UN MAGUREAN pe 13 Martie 2017, 16:32
#2
un primarel care nu are de-a face cu oraul
țin să spun a cîta oară că d-le cuclea nu are nimic cu orasul pe care il conduce de la cîini din dreptul bl d14 pînă la asfaltarea pe magurele din zona a2 a unde nu exista apă canal si asfalt cînd vena în campania electorală promitea marea cu saerea dar restul este dezastru excaim
N.P. pe 13 Martie 2017, 14:51
#1
Cainii comunitari
Pentru corecta informare a locuitorilor acestui orasel,va rog sa intrati pe Youtube si sa publicati doua filmulete: 1.Adapost,,modern" pentru cainii comunitari la Turnu Magurele; 2.Hingherul Dolana din Turnu Magurele.Doresc sa informez ca este un dosar penal pe rol la Parchet, o sesizare la DSVSA Teleorman si una la Curtea de Conturi Teleorman pentru a elucida cheltuirea banilor publici pentru aceste activitati inexistente de multi ani de zile.Intentionez sa fac o sesizare si la DNA pentru ca am impresia ca se vrea musamalizarea acestui caz de interes public de catre toate institutiile enumarate mai sus.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.