Epava de pe malul Dunării

05 Martie 2017, 23:24 | 6258 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Epava de pe malul Dunării

Ciau!

De câteva zile mă gândesc la copilărie. Am locuit  într-o comună restrânsă, unde există doar două străzi asfaltate şi o şcoală renovată cu foarte mulţi bani, chiar dacă numărul copiilor continuă să scadă. No comment.

Când eram mai mică, nu mergeam aşa de des la ,,oraş’’. Nu îi spuneam Turnu, aşa cum am auzit când am schimbat şcoala în clasa a VIII-a. Pentru mine, la fel ca pentru toţi cei din comună, oraşul era locul unde te duceai pentru a-ţi cumpăra haine şi electronice. Piaţa se făcea în comună în fiecare vineri, deci hrana nu era un motiv de a te urca în autobuzele mari, albastre, cu scaune roşii din plastic. Şi acestea au fost înlocuite cu înghesuitele microbuze, în care pute în permanenţa a brânză de capră şi transpiraţie. Faci cam 20 de minute până în oraş, dar tot blestemi faptul că unele geamuri pur şi simplu nu se pot deschide.

Mai mult, aici >> ielidi.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Adina pe 27 Martie 2017, 01:49
#8
.
Foarte frumos si adevarat materialul!! Felicitari !
A.V.P. pe 12 Martie 2017, 01:23
#7
NU SE TAIE
Aceea " epava" nu se va taia . Nu se va repeta episodu U.V.C.P.,voi merge la " masa credala" cu actualul patron, dansul, trebuie sa inteleaga ca nu deci NU este SINGURUL patron. Nu cred ca domnia s-a a stiut. Sunt multe de spus dar ma opresc deocamdata. Seara placuta tuturor.
NU VA FIE FRICA DE SMECHERI pe 09 Martie 2017, 20:29
#6
NU VA FIE FRICA. TREBUIE SA VORBIM
DE LA ACEASTA "EPAVA", S-AU HRANIT MII DE OAMENI. AU FOST INTRETINUTI COPIII SI BATRANII. TINERII, NU AU FOST NEVOITI SA PLECE IN EXIL, DEPARTE DE FAMILIILE LOR.
un fost lucrator pe 07 Martie 2017, 14:31
#5
o epava care este o mină de aur
epava de care un neavenit scrie este o mină de aur,care a încăput pe mîna unui aventurier afacerist,aceea epavă necesită investiți si pe urma va produce sick
un fost lucrator pe 07 Martie 2017, 14:30
#4
o epava care este o mină de aur
epava de care un neavenit scrie este o mină de aur,care a încăput pe mîna unui aventurier afacerist,aceea epavă necesită investiți si pe urma va produce sick
Dinut pe 07 Martie 2017, 10:57
#3
UN ORAS UITAT DE LUME
Din pacate,am ajuns sa ne spunem intamplarile si sa povevestim despre Turnu Magurele,numai la timpul trecut.Si cand ma gandesc cat de mult a contribuit la aceasta stare de fapt,condamntul DRAGnea,pardon,Vrednic este...Cand dracu,Doamne iarta-ma,scapam de monstrii astia și cine o sa plateasca toate relele facute,ca noi am platit si am suferit destul?
alfa pe 06 Martie 2017, 11:10
#2
Felicitari pt aceasta poveste reala!
Un material foarte frumos scris care arata viata reala. Trebuie sa-l cititi integral pt ca merita! Felicitari!
Burcea pe 06 Martie 2017, 04:22
#1
Violatorul din centrul RDV
PSD a pus la CT "A.SALIGNY" RDV, director un fost elev exmatriculat pentru VIOL in anii liceului!!!!Multumim I.S.J. TR>, asteptam explicatii la calitatile MORALE ale INDIVIDULUI!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.