Liviu Dragnea locuieste, singur, intr-un bloc din Bucuresti. Proprietarul blocului este Mirea Emil din Turnu Magurele.

11 Februarie 2017, 13:20 | 6841 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea locuieste, singur, intr-un bloc din Bucuresti.

Locuința din București a lui Liviu Dragnea este înconjurată de mister. Blocul de lux cu patru etaje în care se află apartamentul este deținut de un foarte discret om de afaceri născut în Teleorman. În acte, însă, imobilul nu este defalcat pe apartamente.

Blocul este construit și deținut de către persoana fizică Emil Mirea. Acționar în câteva firme, Mirea este cvasinecunoscut. Acesta nu a menționat în cartea funciară a imobilului vreo împărțire pe apartamente, etaje sau în orice alt fel a blocului.
Blocul de lux cu patru etaje

Cartea funciară a imobilului (facsimil 1) în care locuiește la București Liviu Dragnea arată că blocul cu subsol, parter și patru etaje are o suprafață de 650 de metri pătrați. Terenul pe care a fost construit blocul este proprietatea lui Mirea Emil, conform aceluiași document. De altfel, conform unor documente publice ale Primăriei Municipiului București, autorizația de construire a fost cerută tot pe numele lui Emil Mirea, beneficiarul construcției.

Documentele de autorizare au fost cerute începând cu 2009, iar imobilul a fost definitivat cel târziu în 2013. Cert este că, la începutul anului 2014, parterul blocului a fost închiriat pentru o perioadă de zece ani firmei Dent-A-America Stomaclinic SRL. De altfel, cabinetul stomatologic deținut de această firmă chiar există și funcționează la această adresă.

Oficial, doar un cabinet stomatologic în chirie

Cartea funciară a imobilului, însă, nu menționează nici un alt contract de închiriere între proprietarul Emil Mirea și Liviu Dragnea, Irina Tănase (partenera de locuință a lui Liviu Dragnea, conform tabloidului “Can Can”) sau oricine altcineva. Ce este cert, însă, este că imobilul îi aparține în totalitate lui Emil Mirea. La fel de adevărat este că, dacă acesta ar fi închiriat vreun apartament sau o parte mai mică ori mai mare din imobil cuiva, nu ar fi avut obligația să notifice Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară București, dar era necesar să înregistreze contractul la ANAF. RL nu deține, însă, în acest moment informații referitoare la un eventual contract de închiriere semnat de Mirea și Dragnea.

Proprietarul, născut la Turnu Măgurele

Între proprietarul blocului, Emil Mirea, și Liviu Dragnea pare să existe o relație mai veche, bazată pe calitatea de conjudețeni și/sau concitadini. Conform “Monitorului oficial” (partea a IV-a, referitoare la acționariatul și managementul companiilor), Emil Mirea este născut pe 16 iulie 1955 la Turnu Măgurele, județul Teleorman (facsimil 2). Pare greu de crezut că, într-un oraș cu trei milioane de locuitori, Liviu Dragnea a ales pur întâmplător imobilul unui cetățean născut în Teleorman pentru a locui zi de zi. Însă nici Liviu Dragnea nu a comentat subiectul, nici Emil Mirea. Acesta din urmă a fost căutat de reporterii RL la toate companiile pe care le deține, dar secretariatele firmelor au ales să nu divulge numărul de telefon direct, iar Mirea a ales să nu contacteze RL.

Dragnea, apartament la Turnu Măgurele

„România liberă“ a arătat ieri că locuința din București a lui Liviu Dragnea a declanșat un scandal monstru după ce jurnalistul RL Mircea Marian a publicat pe Facebook adresa parțială a imobilului (strada și numărul) în care se află apartamentul. Adresa blocului, însă, a fost devoalată încă din noiembrie 2016, după ce tabloidul “Can Can” a publicat un articol intitulat “Avem primele imagini cu iubita secretă a unuia dintre cei mai puternici politicieni din România! Șeful PSD s-a mutat cu fosta asistentă la un an de la divorțul de Bombonica!”.

Articolul era ilustrat cu mai multe fotografii ale blocului în care se află apartamentul din zona Pieței Domenii în care Dragnea și fosta asistentă ar locui împreună, conform “Can Can”. Totuși, Dragnea a amenințat că va depune plângere penală împotriva lui Mircea Marian pentru divulgarea de date cu caracter personal.

RL a scris, însă, că Liviu Dragnea nu deține, oficial, nici o locuință în București, ci doar un apartament și un “spațiu de producție” în Turnu Măgurele (conform declarației de avere a șefului PSD).

Cei care cunosc cine este Mirea Emil ii rugam sa comenteze sau sa ne scrie pe adresa admin@turnucustiri.ro

sursa: romanialibera.ro

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
. pe 04 Martie 2017, 21:16
#9
.
TOT IN COSCIUG VOR INTRA,INDIFERENT DE AVERI
ROB CU ROB SA NE UNIM... pe 24 Februarie 2017, 21:26
#8
HAI LA LUPTA CEA MARE...
LA TURNU MAGURELE, CAND A INCEPUT DISTRUGEREA COMBINATULUI DE INGRASAMINTE CHIMICE,S-AU TAIAT,LA ORDINUL LUI DRANEA,TOATE INSTALATIILE SI UTILAJELE DE CUPRU,INOX,SI ALTE METALE PRETIOASE.

STITI CUM S-AU TRANSPORTAT LA BUCURESTI?? IN FATA ERA O MASINA DE POLITIE,APOI TIRURILE CU MATERIALELE RESPECTIVE,IAR IN SPATE,O ALTA MASINA DE POLITIE INCHEIA CONVOIUL,PENTRU A FI SIGURI CA NU-I OPRESTE NIMENI...
SA LUPTAM LUPTA CEA MARE... pe 15 Februarie 2017, 23:11
#7
VOM TRIUMFA...HAI LIBERARE....
TREBUIE SA NE UNIM ! DOAR UNITI VOM DA JOS MAFIA PSD..SA INCEPEM CU DANUT CUCLEA SI CEI DIN PRIMARIA TURNU MAGURELE, CADASTRUL LOCAL, SI ANUME : CONSTANTIN CLAUDIU, BUCATA COSTEL, PAUN PICU,,TRIBUNALUL LOCAL,AVOCATUL SCHIOPU,SI MULTI ALTII...
EU pe 14 Februarie 2017, 23:43
#6
ROMANII VOR:
1. Rezolvarea situației incerte referitor la OUG 13

2. Demisia premierului Sorin Grindeanu

3. Demisia Președintelui Camerei Deputaților Liviu Dragnea

4. Demisia Președintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu

Obiectivele pe termen lung sunt cele expuse în Proclamația pentru România 2017+ :

1. Niciun guvern, indiferent de coloratura politică, să nu mai repete vreodată „Ordonanța 13”.

2. Transparență în administrație prin e-guvernare.

3. Avocatul poporului să fie ales direct de cetățeni.

4. Cetățenii să poată sesiza direct Curtea Constituțională.

5. Depolitizarea funcțiilor publice și ocuparea lor doar prin conc*rs.

6. Membrii Guvernului să nu fie și parlamentari.

7. Eliminarea avizului parlamentar pentru cercetarea penală a guvernanților.

8. Fără penali în demnitățile și funcțiile publice.

#rezist #nucoruptiei”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook.
EU pe 14 Februarie 2017, 00:51
#5
DE CE SE MIRA DRAGNEA CA II VIN PE TELEFON MESAJE DE AMENINTARE ...
... EL STIE CAT RAU A FACUT SI FACE IN CONTINUARE ROMANILOR ! DE CE E DRAGENEA DERANJAT DE ACEST LUCRU, OARE SE SIMTE CU MUSCA PE CACIULA SAU PE MUSTATA CA STIE CA NU ARE FORME LEGALE LA LOCUINTA IN CARE STA SI CA NICI NU COTIZEAZA LA STAT CA URMARE A ACESTUI FAPT ?!? ASTEAPTA DE LA FRAIERI SA COTIZEZE EL PREA SMECHER DEOCAMDATA SA PUNA UMARUL LA BUGETUL DE STAT ! E LA FEL CA BOR, IA BANI SI NU PLATESTE IMPOZITE, MACAR ASA AVEA O JUSTIFICARE LEGALA DACA ERA MITROPOLIT SI LOCUIA INTR-O BISERICA !!! DAR CUM SA INTRE EL IN BISERICA CU ATATEA PACATE, S-AR TOPI BESTIA DE LA POARTA BISERICII, DACA AR INDRAZNI ...

NICI PE NOI NU NE MIRA CUM IN CONTINUARE INCEARCA SA NE MINTA, CUM A INCERCAT SA NE MINTA SI PANA ACUM ... !!!

SE VICTIMIZEAZA FALS CAND DE FAPT SI DE DREPT, NOI TOTI SUNTEM VICTIME A TOT CEEA CE FAC GUVIERMII !
EU pe 13 Februarie 2017, 23:38
#4
Dragnea isi doreste decat sa intre in sacul cu bani de la buget...
... unde nici macar nu contribuie cu un impozit modic platit catre ANAF cum era normal sa faca orice locuitor al acestei tari !



Trebuia sa se înregistreze contractul la ANAF si sa se plateasca impozit !



VEDEM IN ZILELE NOASTRE CE A FOST IN STARE SA FACA PSD LA GUVERNARE LA NUMAI O LUNA DE LA INSTALAREA IN SCAUNELE GUVERNULUI ! NE MAI MIRAM DE ACESTE LUCRURI ACUM ?!? ...
EU pe 13 Februarie 2017, 23:15
#3
LA ASA BUGET ASA ASTEPTARI
...POATE SA MEARGA DRAGNEA LINISTIT LA PUSCARIE DAR UN CONSILER LOCAL ZICE ASA:

Teleorman a primit bani de investiții cât județele Moldovei



Un consilier local din Iași cere descentralizarea României, după ce Guvernul a făcut alocările bugetare. Andrei Postolache spune că Teleormanul, județul lui Liviu Dragnea, a primit bani pentru investiții cât cele șase județe din regiunea de nord-est a Moldovei.



ASTEPTAM SA VEDEM IN TOT TELEORMANUL ATAT IN MEDIUL URBAN CAT SI RURAL ASFALT SI O ARHITECTURA A DRUMURILOR CEL PUTIN DE CALITATEA CELOR DE PE CALEA VICTORIEI, AR FI NORMAL LA UN ASEMENEA BUGET ALOCAT TELEORMANULUI, ALTFEL O SA INTELEGEM CA TOTI ACESTI BANI VOR FI SPALATI PRIN FIRMA DE CASA A LUI DRAGNEA - TEL DRUM !
CNP pe 11 Februarie 2017, 18:23
#2
Presa trebuie să mai sape
Sunt doar niște investigații de suprafață.O asemenea construcție,bloc cu finisaje de lux,lângă Arcul de Triumf,cu o suprafață de peste 650 de metrii pătrați(aprox 1500-1800 de euro m2),are o valoare de peste 1.000.ooo de euro,pus m2 de teren.Investiția se aproprie lejer de 2.000.000 de euro.Credeți că poate da cineva,cu titlu de COMODAT(adică gratuit), o astfel de construcție,fără să pretindă nimic?Asta o cred doar cei din fața Palatului Cotroceni.Mai săpați,poate ajungeți și pe la firma SC COMNORD SA sau SC TELDRUM SA.Ne credeți spălați pe creieri chiar pe toți?
TAUDOR pe 11 Februarie 2017, 16:05
#1
DRAGNEA, la PUSCARIEEE!!!
De ce mai este liber NENOROCITUL DRAGNEA!????La PUSCARIE cu el!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.