Intrebare pentru Danut Cuclea: Wola platita din banii turnenilor deszapezeste ferma lui Julea Florea?

09 Ianuarie 2017, 22:49 | 3320 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Intrebare pentru Danut Cuclea: Wola platita din banii turnenilor deszapezeste ferma lui Julea Florea?

In urma unui articol despre deszapezire a iesit la iveala faptul ca un consilier local, un angajat al primariei si un afacerist isi bat joc de banii turnenilor. Domnule primar vrem sa vedem si noi chitanta din care reiese plata serviciului prestat de Ovedenie consilierului local.

Trebuie mentionat ca pe WOLA se afla si celebrul Puti, angajat al Primariei. Noi credem ca a fost in felul urmator: Ovedenie este platit din banii Primariei si a fost special sa deszapezeasca ferma consilierului PSD. Nici vorba de plata din partea consilierului PSD, macar atat merita si el la cat a muncit in campania electorala. 

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Patron firma. pe 13 Ianuarie 2017, 17:46
#13
Greseli prostesti nescuzabile.
Stimabili redactori, WOLA nu-i platita din banii turnenilor, CI DIN BANII PATRONULUI, SAU A ACTIONARILOR FIRMEI DETINATOARE!Din banii contribuabililor SE PLATESTE NUMAI PRESTATIA EI.
ILIE DE LA SCULARIE. pe 13 Ianuarie 2017, 12:13
#12
Raspund eu.
In limba poloneza "stalowa" inseamna otel si wola- vointa. Numele uzinei ar fi "VOINTA", asa cum si in tara noastra au existat cooperative, asociatii

sau intreprinderi cu nume similare

Costel. pe 13 Ianuarie 2017, 06:53
#11
Din nou pentru "Anonim".
Acest site "bestial" are totusi un rol pozitiv, te obliga sa te mai documentezi cat de cat. Numele de Wola( cu un singur "l")dat unui autoincarcator vine de la Stalowa Wola- localitate din Polonia unde se afla uzina constructoare a utilajului. Accesati internetul si va veti convinge. Eu l-as ruga pe onorabilul Anonim sa ne spuna si ce inseamna in limba poloneza cele doua cuvinte.
unul pe 12 Ianuarie 2017, 19:17
#10
..sau...
Si pana la urma era Stalowa Wola sau Caterpillar sau altceva...?!
Costel. pe 12 Ianuarie 2017, 06:33
#9
Pentru "Anonim #3"
Dragul meu, iti dau un sfat, care este valabil pentru toti care, din lipsa de alte ocupatii mai serioase, accesam acest site si mai si scriem pe el (prostii-ca sa fim in ton cu redactia!): sa ne ferim sa dam lectii de limba romana si sa folosim si "stiluri gen franchestain", nu neaparat academice(important este FONDUL nu FORMA!). Ca sa revin la obiect, sa stii ca numele autoincarcatorului WOLA vine de la numele uzinei producatoare si, ca atare, se scrie cu litere mari, asa cum se scrie autoturism Dacia, sau Mercedes, sau Citroen, etc.
Pieton. pe 11 Ianuarie 2017, 15:55
#8
Dezamagire si rusine!
Pentru felul cum s-a actionat pentru c*ratarea trotuarelor dupa ultima ninsoare, cei care n-au intreprins nimic merita NOTA 3(trei). RUSINE SA VA FIE STIMATI CONSILIERI, PRIMITI INDEMNIZATII DE POMANA!. Bine ca aveti grija sa c*ratati carosabilul sa poata circula toti mafiotii, de care este plin targul, doar i-au nascut alde masa in masini!
Alin pe 11 Ianuarie 2017, 14:01
#7
"NOI"
"Noi",adica voi,cei care credeti ca...,aveti si nume?Primarul raspunde si anonimilor?Anonimi, si la propriu si la figurat, pt.primar si cei care va conduc.
yo pe 11 Ianuarie 2017, 10:34
#6
prosti gramada
mancati cacat cu ambele maini, plugurile si grederul de la primarie sau de unde or fi deszapezisera deja cartierul odaia, am avut treaba sambata si duminica si am circulat CU MASINA prin toata odaia, e drept, in conditii de iarna, cu zapada pe carosabil, dar AM CIRCULAT. cine nu are ce face lanseaza tot felul de zvonuri si voi ca prostii puneti botul. nu am treaba cu psd sau cu primaria, locuiesc in odaia de cand ma stiu, pina sa fie dl cuclea primar NICIODATA, ABSOLUT NICIODATA nu a fost facuta deszapezire cu utilaje in cartierul nostru. daca puti si julea au si ei un merit in treaba asta FELICITARI! magurelele si orasul nu au consilieri? sa ii ia de gat sa implice, pentru ce i-au votat? mai verificati si voi ce publicati, va faceti de tot rahatul
Alt anonim. (nu de teama!!) pe 11 Ianuarie 2017, 06:19
#5
#3=un om cu bun simt!
In acelasi "spirit" al articolului se poate afirma ca strazile pe care stau consilierii p.n.l.au fost deszapezite special pentru ei, ceea ce ar fi o mare tampenie( afirmatia, nu actiunea!). Eu mai am de facut doua precizari:- habar nu am cine este acest Julea;- daca are o ferma care produce alimente pentru pop**atie, atunci actiunea TREBUIE APLAUDATA, cu atat mai mult ca este vorba de un DRUM PUBLIC (dupa cate am aflat).SI INCHEI TOT CU UN BLAM PENTRU REDACTIE: DESPRE INCEPEREA CURSURILOR SCOLILOR, NU POMENITI NIMIC!( rusine sa va fie!!)
#2 pe 10 Ianuarie 2017, 17:07
#4
Nu raspunde nimeni??
Dati-o dracului de treaba, nu sunteti capabili sa raspundeti la o intrebare CORECTA SI FARA SUBSTRAT POLITIC!? Atunci inchideti mustaria si terminati-o cu diversiunile!
Anonim pe 10 Ianuarie 2017, 15:44
#3
Dragi redactori
Un articol nu se face pe baza afirmației: "noi credem", ci pe baza unor dovezi. Vrem dovada ca Ovedenie cu wolla, nu "Wola", este trimis de primarie special pentru Julea. Până la urmă e utilajul omului, mi se pare absolut normal să facă ce vrea cu el. Ce vă tot alarmați atât? Plătiți-l şi voi din buzunarele voastre pe Ovedenie şi fiți siguri că vă dezăpezeşte şi vouă drumurile. Dacă cei de la primărie nu îl trimit, el nu are cum să facă muncă în folosul comunității. E ca şi cum ați munci voi fără salarii!

La fiecare articol greşeli gramaticale, revizuiți-vă gramatica limbii române.

O zi cu străzi dezăpezite vă doresc.
Bula cu cazmaua. pe 10 Ianuarie 2017, 10:53
#2
Pentru Misu-pisu.
Chiar daca cele scrise in articol sunt adevarate, vrem sa stim DACA ACEL DRUM ESTE PUBLIC SAU PRIVAT.
Misu cu lopata pe 10 Ianuarie 2017, 10:38
#1
MERGEEEE....
ca e pe banii fraierilor!Ei sunt,,decât,, cu comanda.Nici acum nu ati aflat ca voi,cetatenii,nu jucati in filmul asta,ce dracu?!Ati votat,gata,ajunge,ciocu mic si ochii pe Antena 3.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.