Situatie exploziva in PNL. Deputatul Lucian Militaru a trecut la ALDE.

08 Decembrie 2016, 18:33 | 1638 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Lucian Militaru.

Deputatul Lucian Militaru, fost președinte al PDL Teleorman și fost primar al orașului Videle a decis să plece din PNL și să se înscrie în ALDE.

”Am condus ani de zile PDL, partid în care întotdeauna a existat o diversitate de opinii, dar deciziile au fost mereu luate de o echipă în mod democratic. Am reușit împreună cu echipa să obținem în anul 2008 la alegerile parlamentare un număr de 3 parlamentari, la fel ca PSD sau PNL. Am făcut performanță în politică și m-am bătut pentru cei din partidul pe care l-am reprezentat. Timp de 12 ani am fost primar al orașului Videle. După alegerile locale din 2016 am încercat să analizez motivele care au dus la rezultatele dezastruoase obținute de PNL-ul rezultat în urma fuziunii. Dacă în anul 2008 numărul parlamentarilor PDL + PNL a fost de 6 (2 senatori și 4 deputați) de data aceasta conform ultimelor predicții PNL va obține doar un deputat și acela nefiind teleormănean. Vina aparține exclusiv lui Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, persoană lipsită de experiență politică și incapabil să conducă un partid de dimensiunile PNL. A îndepărtat toți oamenii valoroși din PNL, pe toți aceia care au dus greul multor campanii electorale.

Drept urmare am decis să mă alătur ALDE! Prin implicarea mea și a celor care cred în mine, doresc să contribui la realizarea unui scor foarte bun pentru ALDE, scor care să ducă la obținerea unui mandat de senator pentru Samuel Calotă și a unuia de deputat pentru Calotă Florică Ică. Mă alătur unei echipe în care există spiritul democrat-liberal și mă regăsesc pe deplin în interiorul acestei echipe!Fac apel la foștii PD-iști sau PDL-iști din Teleorman care nu-și găsesc locul în PNL (și sunt atât de mulți) să se alăture echipei ALDE, aici regăsindu-ne ca spirit și echipă! Unii au crezut că omul politic Lucian Militaru s-a retras!Nu numai că nu m-am retras din politică, dar acum sunt mai puternic și mai determinat să-mi folosesc în ALDE întregul potențial politic”, a declarat Lucian Militaru.

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ixulescu 2 pe 13 Decembrie 2016, 14:47
#5
la streang
Lucica te-ai facut de cacat ca intodeauna!

Sami calota omul tau de suflet,tu cu**a PCR el cu**a sec*ritatii, ar trebui sa se spanzure si tu la fel!
eli pe 09 Decembrie 2016, 14:19
#4
corect
Adevsruk este Lucica,ca ai ales un partid "serios", cu oameni "c*rati,destepti,corecti" dar sec*risti! Dupa ce intra tetea Videanu alături de zdragnea,o sa-l urmezi si tu!
Sile pe 09 Decembrie 2016, 07:41
#3
tinicheaua de coadă...
Cum e cu Samuel Calotă şi cu sec*ritatea, domnule Militaru? Sunteţi sigur că sprijiniti un OM sau un colaborator al fostei sec*ritaţi şi un om de afaceri cu dubioase atitudini de afacerist...Sau, cine se aseamănă se adună! Jigodiile, mai ales!

Nu vă mai ajunge? Nu vă este ruşine să îndemnaţi pe PD-işti, pe PDL-işti să vă fie alături? Ar trebui să vă fie ruşine!!!
ei pe 08 Decembrie 2016, 22:13
#2
tipic romaanesc
Lucica ce facusi bre?AI ramas fara post de candidat?PD( aflat acum in PNl)te-a facut primar atitia ani,deputat.Muri protectorul tau Videanu?Uitate bre in oglinda si in,,lada''de zestre intelectuala si aminteste-ti cine esti,si nu cine incerci sa te prezinti ca salvatorul judetului si poate al natiei.Vai mama ta de caricatura politica!N-a ramas nimic in urma ta.Apropo te-a lasat si nevasta cum se aude prin tirg?

Ixulescu pe 08 Decembrie 2016, 20:05
#1
Dl Militaru, un politician de valoare
Felicitari dle Militaru ! Ati ales un partid de oameni seriosi, politicieni adevarati cu dragoste de tara ! Mult succes !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.