Ultima ora: Un oengist turbat a muscat doi pensionari in comuna Saelele. Animalul periculos este liber si poate sa atace oricand.

30 Noiembrie 2016, 22:11 | 2983 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Oengist turbat

Un oengist turbat a scapat dintr-o masina si a muscat doi pensionari in comuna Saelele. Oengistul era inchis intr-o cusca, insa a rupt un grilaj si a scapat.

Cei doi pensionari au avut noroc cu mai multi vanatori care se intorceau de la Plopii Slavitesti. Vanatorii neinfricati au tras mai multe focuri si au ranit oengistul. Din pacate oengistul este liber si s-ar putea sa atace din nou. Autoritatile recomanda multa prudenta in localitatile din jurul comunei Saelele. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Pensionar pe 01 Decembrie 2016, 19:54
#3
Cu cine votam?
Pensionari merg la vot,si vor vota așa cum vor ei .
GETA pe 01 Decembrie 2016, 10:03
#2
madalin-asta sigur e profesor de lb.romana
Bravooo,in sfarsit citim o postare a unui PSD-ist autentic!Cata profunzime,cata calitate,ce educatie si experienta!Votul acestor primate,aduce de peste 25 de ani,tot ceea ce vedeti si simtiti in Teleorman.Iar noi,mandri si sprintari,mergem incolonati si votam,acompaniati de manelele ce rasuna din telefoanele mobile, CIUMA ROSIE.Prevad un viitor pe masura realitatii care ne inconjoara,trist,dar adevarat.
madalin pe 30 Noiembrie 2016, 22:57
#1
jigodiilor
sa va dau la m**e cu site ul vostru si stirile voastre je**silor,, sa ma muste mata de p**a,,ia publica asta
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.