FOTO Scandalos!! Ei si-au votat legea, ei nu o respectă! Cine fura in campania electorala, ce face dupa ce castiga mandatul?!

30 Noiembrie 2016, 21:43 | 2197 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Ei si-au votat legea, ei nu o respectă!

In 2015 Parlamentul, in infinita lui intelepciune, a schimbat legea electorala. Una din modificari zice ca "Pe un panou electoral fiecare partid politic, alianţă politică, alianţă electorală sau organizaţiei a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegeri ori candidat independent poate aplica numai două afişe electorale" (Legea 208/2015, art 79 paragraful 4).

Ne-am plimbat prin judet sa vedem cam cum au inteles stimabilii de la filialele Teleorman ale partidelor sa respecte legile pe care chiar ei le-au facut.

Click aici pentru galeria foto

Rezultatul il puteti vedea in galeria foto. Nu putem sa nu ne intrebam, oare domnii de la PSD, PNL, ALDE sau PMP au uitat ce-au scris in lege sau nu stiu sa numere?

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Turnean sadea pe 03 Decembrie 2016, 19:27
#4
reguli noi
Daca vin altii va fi mai bine? Este certitudine?

Nu,in noi toti e puterea! Noi toti cu ochii pe ei,sa luam atitudine cand ceva nu e in regula,sa ne impunem in a -i determina sa faca ce trebuie.Asta e solutia! SA NU MAI ASTEPTAM DE LA ALTII SA NE FACA BINELE.Destul cu asteptatul!
mihai pe 01 Decembrie 2016, 13:42
#3
votez usr !! hai usr !!
http://psnews.ro/candidat-controversat-la-usr-cluj-guta-senatorul-peturilor-de-bere-foto-151201/



asa ne place, cu bautura, locul 1 la senat
turnean supărat pe 01 Decembrie 2016, 08:43
#2
a pornit Masina electorală
Ăștia nu au pic de respect față de lege. Au demonstrat-o de nenumărate ori. Cu toate acestea, mereu găsesc fraieri care îi votează.
BOGDAN pe 01 Decembrie 2016, 00:24
#1
CE FEL DE OAMENI SUNTETI???????
PENTRU A CATA OARA VEDETI MUTRELE ACRE SI FATARINCE ALE PSD-ISTILOR,PE PANOURILE ELECTORALE?CATI ANI VRETI SA LE MAI ACORDATI INCREDERE ACESTOR HOTI?PANA CAND VA MAI LASATI PACALITI DE CONDAMNATUL DRAGNEA?ATI VAZUT VREO REALIZARE A PSD TIMP DE 26 DE ANI?SUNTEM ULTIMUL JUDET DIN ULTIMA TARA EUROPEANA,SUNTETI MANDRI CA SUNTETI TELEORMANENI,ROMANI?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.